A 28 éves Nikki Pegram ezen a napon csúszott el a Kettering Központi Kórház előtt, miután térdműtéte után szállításra várt. A northamtonshire-i nő annyira beverte a fejét, hogy két órás epilepsziás rohamot kapott, és azóta képtelen új emlékeket tárolni, írja a Daily Mail.

A fiatal nő minden reggel úgy ébred, hogy azt hiszi, 2014. október 15-e van, és azóta semmi nem marad meg a memóriájában.

A filmbe illő állapot sajnos nem olyan vicces és romantikus, mint Drew Barrymore sztorija az 50 első randiban, hiszen az egészségügyi hatóság megszüntette a támogatását, mert úgy döntöttek, nincs rá szüksége.

Pedig az egykori bármenedzser képtelen bármilyen munkát elvégezni amnéziája miatt, hiszen reggelre azt is elfelejti, hogy egyátalán felállt az egy évvel ezelőtti esés után.

Egy naplót vezet, amelyben este leírja a vele történteket, hogy másnap reggel emlékeztesse magát az idő múlására.

A támogatás megvonása igen kilátástalan helyzetbe hozta őt és családját, akik most kénytelenek minden erejükkel támogani Pegramot, aki élettársával együtt neveli kisfiát. Arra persze csak a jegyzeteiből emlékszik, hogy a kis Freddie ebben a hónapban elkezdi az iskolát, ami újabb fedezhetetlen kiadással súlyosbítja a családi kasszát.