Az Askmen összeszedte, mit utálnak a nők a szexben – kifogyhatatlan téma, amit évente megír valamelyik férfi- vagy női magazin. A férfimagazin listáját végigolvasva elsőre úgy tűnhet, mintha a nőknek semmi sem lenne jó, pedig ez értelemszerűen nem így van. A felsorolás általánosítás, amit érdemes helyén kezelni, és amikben a felsoroltak természetesen a másikra oda nem figyelő partnerre értendők.

1. Ha a szükségesnél tovább tolja a szexet a pasi

A magazin szerint a nők egy része baklövésnek tartja, ha a férfiak még akkor is löknek egyet, amikor már nem kellene. Hogy mikor van vége a szexnek, azt egymásra figyelve lehet érezni.

2. Lélektelen ujjazás

A hüvelyben kevesebb idegvégződés van, mint a csiklóban, az ujjazás, bár a G-pont miatt (ami vagy van, vagy nincs), izgalmas lehet, de nem a végtelenségig. És nem kötelességből. 

3. Folyamatosan új pózok

A pornóban rendszeresen látni, hogy az öt perces videóban legalább hat pózban dugnak, a valóságban ez biztosan nem működik úgy, hogy azt mindkét fél élvezze. 

4. Csiklóval úgy játszani, mint egy videójáték kontrollerével

A csikló érzékeny pontja a női testnek, de csak azt izgatni, két ujjal babrálni hosszas percekig, nem biztos, hogy minden nőnek tetszik. 

5. Az egész nyelvet bedugni a hallójáratba

A fül elvileg sokaknál erogén zóna, de az nem feltétlenül élvezetes, ha a hallójárattal csókolózik valaki – tocsog a nyáltól, és nem is izgató.

6. Kínos csönd

Az Askman magazin szerint a nőket zavarja, ha a férfiak csöndben vannak szex közben, például szopás közben. A verbális visszajelzés szükséges, még ha csak nyögések formájában is érkezik. 

7. Gyenge nyalási technikák

Sok férfi inkább csak túlesik a nyaláson, és pár nyelvcsapással, amit nem is igazán akar, és nem szívből csinálja, le is zárja ezt a részt. Akkor inkább ne csinálják. 

8. Köpködni síkosító használata nélkül

A pornóból vett ötlet, hogy köpködni kell a másikat, ha nem elég nedves, nem túl romantikus, és nem is kedves. Ráadásul a sperma jobban síkosít, ha esetleg nem jutnának el a szexshopba síkosítóért. 

9. Ápolatlan körmök

A körmök hossza és formája főleg a nők esetében kérdés, de fordítva is igaz, elvégre egy recés, ápolatlan körömmel bárki hüvelyébe nyúlni fájdalmas élmény a befogadó félnek. 

10. Orgazmus előtt másra váltani

A csúcs előtt pár pillanattal kissé jobbra fordulni, és más szögből csinálni óriási hiba. Ha már valami jól megy, és mindenki élvezi, akkor pont a lényeg előtt nem szabad pózt váltani.