Egy rendőrre bozótvágóval támadt az a nő, aki több mint 3500 késsel, karddal és bozótvágóval, valamint műtestrészekkel dobta fel a lakása enteriőrét Floridában. A rendőrség azután ment ki Nickole Dykemahoz, hogy a nő egy késsel hadonászva tönkretette  a szomszéd, Dorothy Clagg ablakain a szúnyoghálót és a légkondit.

„Soha senkit sem engedett be  házába, most már tudom, miért" – mondta a szomszéd, aki azóta nagyon örül, hogy Dykema börtönbe került. A nő egyébként a rendőröket sem látta szívesen, majd amikor azok erőszakkal bementek, bozótvágóval támadt rájuk, és elbújt egy takaró alá, ahonnan szintén egy nagy karddal hadonászott. A nő feltételesen volt szabadlábon lopás miatt, ugyanis egy boltból próbált – nem fogják kitalálni –késeket lopni.

„Ez a nő nyilvánvalóan veszélyes a társadalomra. Gratulálok a járőröknek, hogy úgy tudták elfogni, hogy közben senki sem sérült meg" – mondta Al Nienhuis seriff. Clagg  pedig arról számolt be, hogy Dykema rendszeresen dörömbölt a falon, miközben sikoltozott, úgy, hogy a szomszéd kővé dermedt a félelemtől. Akkor mit tett volna, ha egyszer beengedi magához egy csajos délutánra?