Nem tagadjuk: a Buzzfeeden találtunk rá Saffron Herndonra, aki tíz éves, standupol, saját tévéműsort szeretne, példaképei pedig többek közt Tina Fey és Amy Poehler. Nagyon sok minden különbözteti meg őt attól a fajta humoristától, akit a magyar tévékben megszokhattunk.

Herndon ugyanis úgy szórakoztató, hogy közben gyerek, és ráadásul lány. A poénjai nagy részét saját maga írja, bár ezt nem hiszik el neki. Amitől „mindig mérges leszek, aztán meg kinevetem őket, mert annyira bután látnak engem a felnőttek. De én írom az anyagot. Igen, szoktam együtt dolgozni másokkal, mint a komikusok általában.”

Valószínűleg azért nem hisznek neki – és ez újabb különbség –, mert eléggé belemenős a humora, és legtöbbször egyáltalán nem gyerekes. Arról elmélkedik, hogy néha kiakadnak tőle a vallásos emberek, de ne feledjék, hogy ő még csak egy tízéves, ők meg felnőttek, akik hisznek a mesében, szóval nincs is akkora különbség köztük. De viccelődött azzal is, hogy Kurt Cobain igazán megölhette volna magát később, hogy még láthassa fellépni. Azért nem kívánja, hogy bár ne ölte volna meg magát, mert akkor nem lenne a Foo Fighters.

A hosszútávú célja, hogy sikeres komikaként saját műsora legyen, amire azért még várnia kell egy kicsit. De tényleg szórakoztató, amit csinál, úgyhogy elképzelhető, hogy néhány online hírnél messzebb fog jutni.