Mégiscsak a mi olvasóink a legjobb fejek a világon. Ez most éppen abban nyilvánult meg, hogy nemrég felvetettük: Gáspár Győző új klipje sokkal élvezetesebb úgy, ha megfosztjuk az eredeti hangsávtól, és valami egészen más zenét indítunk el alatta - önök pedig küldtek nekünk néhány remek tippet, hogy mégis mit kéne hallgatni Gáspár dala helyett.

Mielőtt ezeket megmutatnánk, tisztáznunk kell valami fontosat, amire Nagyi néven jelentkező olvasónk hívta fel a figyelmünket. 

Nevezetesen, hogy ez nem Gáspár Győző dala.

Ez egy régi mulatós szám. Az "újszülötteknek" persze nemcsak minden vicc, de minden régi dal is új. A képességeihez mérten egészen jól tolja” - írta nekünk, amiért ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni. Szóval ez a dal nem Gáspáré.

Ha ezen túltették magukat, megmutatnánk egyik kedvenc olvasói beküldésünket: Eszméletlenül Jó Fej Attila a Facebook-oldalunkon osztotta meg velünk, hogy egyetért a Rammstein- és Cure-dalválasztásokkal. Ilyen lenne a Du Hast és a Friday I'm In Love, ha Gáspár Győző dalai lennének.

Győzike-REMIX from asdf fdsa on Vimeo.

Illetve egy másik Attila (ez már csak így megy) kifordította a felhívást, és nem dalt küldött, hanem új klipet készített a dalhoz.

Na, ha ezen túltették magukat, akkor beágyazzuk az eredeti klipet, hogy elindíthassák, és megmutatjuk olvasóink tippjeit, mit kell közben hallgatni ahhoz, hogy sokkal jobb legyen az élmény.

Olvasóink tippjei:

  • Diána úgy véli, „ha mindkettőt az elejétől indítod el majdnem egyszerre”, akkor ez a legjobb zene hozzá;
  • T. kódnevű olvasónk szerint „ezzel is eléggé durván vicces :)”;
  • Chris azt írta, „egész jó Madconnal is, még passzol a szöveg is”;
  • Nagyon örülünk annak, hogy punkok is hallgatnak minket, mint Tibor, aki CPg-t javasolt, és milyen igaza volt!
  • P. rögtön két tippet küldött, itt-ott mindekttő élveztük – a begyorsulós részeknél a Queent, egyébként meg Blümchent.
  • Raz szerint „Győzi klipje alatt a Ratamahatta, valamint a Powershifter is szórakoztató.” Raz nem mond hülyeséget.
  • C. szerint Madonna is ráfér.
  • Hellsing javaslatával búcsúzunk. „Győzi dalának az is jót tesz, ha a Youtube playerben felnyomjuk a sebességet 1.5×-re, 1:05-től húzós house lesz belőle. És hamarabb véget is ér :)”