Az mondjuk nem újdonság, hogy az angol fiatalok úgy szeretnek bulizni, hogy ájultra isszák magukat. Egy görög falu és Magaluf után bemutatnánk egy újabb lehetőséget és piatúrát, ahol a részeg britek fetrenghetnek a földön. A Daily Mailből tudtuk meg, hogy a gólyák egy 36 állomásos bulin ismerhetik meg, milyen jó is az egyetemi élet. A Carnage kocsmatúra keretein belül 36 város látogatnak meg egy rikító narancssárga pólóban, hogy agyonigyák magukat. 

Az eddigi történetek, képek, videók és a Kazinczy utca alapján már elég tiszta képünk volt, hogyan is tudnak bulizni az angolok, ha nagyon akarnak, úgyhogy nem lepődtünk meg, amikor a Daily Mailen (a friss képekért ide kattintson) megláttuk a kúszó, hányó egyetemistákat, akik tömegesen árasztják el a célállomás pubjait. 

A programot egy erre szakosodott cég szervezi minden évben. A tulajt már meggyanúsították, igenis ösztönzi a diákokat, hogy minél többet igyanak, és vetkőzzék le a gátlásaikat. Paul Bahia tagadja, szerinte csak összehozza a társaságot a túra. Egy hasonló cég tavaly Magalufon azért került bajba, mert egy 18 éves ír lány elégített ki orálisan (gyorsan átszaladt rajtuk) 24 férfit, hogy nyerjen egy koktélt. Ha megnézné az idei kirándulás képeit, kattintson!