A The Sun szerint a francia pár, Anastasia Reskoss és Quentin Dehar eddig már tizenöt alkalommal feküdt kés alá, mert az volt az álmuk, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak plasztik bálványaikra, Barbie-ra és Kenre. A beavatkozások összesen 206 ezer fontba, vagyis mintegy 87 millió forintba kerültek, de a számlát nem ők, hanem nagyrészt a szüleik állták.

"A plasztikai sebészet a szenvedélyünk. Együtt akarjuk leélni a hátralévő életünket, átalakulva azokká a babákká, akikért rajongjunk" 

– mondta el a 20 éves Anastasia. Hitvallásában szerelme is osztozik, aki csak azért adott ki 50 ezer fontot egy Porsche Caymanra, mert az Ken egyik játékautójára emlékeztette.

"Imádunk Barbie-nak és Ken-nek lenni, ez csak még közelebb hoz minket egymáshoz, és csodásan festünk együtt"

– vette át a szót a 23 Quentin Dehar.

A pár két tagja még gyerekként került a játékbabák bűvöletébe. A szüleik eléggé elkényeztették őket, gyakorlatilag bármit megvettek nekik, amire csak rámutattak. Ők pedig Barbie-ra és Ken-re mutatták rá. Anastasiának egy idő után már több mint 100 babája volt, de Quentin se nagyon maradt le tőle. A fiúnak az összes létező kiegészítőt sikerült megkaparintania Ken babáihoz.

A lányt 15 éves korában kezdett foglalkozni a külsejével. Ráeszmélt, hogy Barbie-vá akar válni. Két évvel később lépett a tettek mezejére: megműttette az orrát, majd egy évre rá nagyobb csöcsöket csináltatott. Quentin 18 éves korában szintén az orrával indította a nagy átalakulást, egy év múlva aztán az arcát kezeltette botoxszal.

A páros útjai először 2013-ban keresztezték egymást. Egy hajós partin találkoztak Saint-Tropez-ban, ahol Quentin kezdte el stírölni a lányt, mert lenyűgözte, hogy mennyire gyönyörű. Hamar kiderült, hogy a vonzalom kölcsönös. Le sem tudták venni a szemüket egymásról.

Amikor megláttam Quentint, rögtön beleszerettem. Elkezdtünk beszélgetni, és azt mondta: megtaláltam a Barbie-mat a Ken-emhez. Csodálatos volt

– idézte fel Anastasia.

A fiatalok egész este arról beszéltek, hogy mennyire imádják két ikonjukat, de azt is alaposan kitárgyalták, hogy milyen plasztikai műtétekre vágynak. A téma annyira összehozta őket, hogy egyből összejöttek. Ezután már egymást hajszolták bele a különféle beavatkozásokba.

Anastasia még nagyobb cickókat csináltatott, bevállalt egy második orrműtétet, majd egy fenékplasztikán esett át. Miközben a kórházi ágyán feküdt, szerelme is újra megműttette az orrát, illetve eltávolíttatta a szeme alatti táskákat, majd fülei és fogai kerültek sorra.

A szerelmesek az elmúlt két évben sem unatkoztak. Quentin nyolc alkalommal kapott ajakfelöltést, míg Anastasia négyszer, de közben három ráncfeltöltésre és tíz botox kezelésre is volt idejük, valamint félévente egy fogfehérítést is beiktattak. Ezek után semmi meglepő nincs abban, hogy Anastasia rendszeresen jár kozmetikushoz, hajhosszabbításra és műkörmöshöz is.

Ha ezt hiszi, hogy ezzel vége, akkor nagyot téved. Quentin nagyobb mellizmokat és újabb botox kezelést szeretne, Anastasia pedig harmadszorra is kipofoztatná a melleit, megműttetné a füleit, és ő is megszabadulna a szeme alatti árkoktól.

„Barbie és Ken áloméletét éljük, és reméljük, hogy egy napon saját kis Barbie-jaink és Kenjeink lesznek” – ismertették jövőképüket.