tk3s swns france housesit 01

Ha nem akar dolgozni, csak vigyázzon mások házára, és éljen luxusban

vlc
2015.10.20. 16:10

Steve Parry és Julie Dixon már három éve élnek luxusban, anélkül hogy valaha gazdagok lettek volna. Eldöntötték, hogy nem akarnak tovább dolgozni, inkább kiadták a házukat, és ingyen élnek másokéban.

Hogy mi?!

Igen, az angliai pár már átutazta Franciaországot tök ingyen. Csak annyit csinálnak, hogy gazdagok házaira vigyáznak. Ezért nem kérnek pénzt, csak szállást. Harmadik éve csinálják, és nagyon boldogok:

Fotó: Swns.com / Northfoto
Mindenhol jártunk Angliától Monacóig. Nincsenek munkahelyi kötelezettségeink. Régen korán keltünk, későn értünk haza. Már nem. Ez tényleg a legcsodásabb élet, amit el lehet képzelni.

– nyilatkozta az 54 éves Parry a Daily Mailnek, aki korábban kertészként dolgozott. Vigyáztak már egy 900 éves kolostorból kialakított 10 szobás házra is, összesen 16 különböző otthonban éltek úgy, mintha a sajátjuk lenne.

Amikor éppen nem adódik ilyen lehetőség, barátoknál vagy kempingben alszanak, és élvezik. Egyáltalán nem tervezik, hogy változtassanak az életvitelükön. Mindketten elváltak, és még 8 éve találtak egymásra egy társkereső oldalon. Minden a helyére került, mióta a gazdagok luxusát élik meg. Ráadásul úgy, hogy nem fizetnek semmit. A házuk kiadásából származó bevételük mondjuk nem egy vagyon, úgy 140 ezer forintnak megfelelő fontot keresnek, de elég az. Rezsire legalább nincs gondjuk. Mindjárt itt a karácsonyi szezon, akkor lesz munka, vagyis üres ház bőven.