Egy eredetileg a Hollywood Reporteren megjelent cikk többek közt azt taglalja, hogy Hollywoodban kicsit megváltoztak a dadusokkal szemben támasztott igények.

Például már nem divatosak az angol szigorral gyerekeket nevelő Mary Poppins, vagy Nanny McPhee típusú dadusok, inkább a mindenhez értő, sokoldalú, nagyon tanult és világot látott dadusok a menők.

És belőlük is azonnal kettő kell mindenkinek, mert Hollywood és New York elitje már nemcsak beugrós bébiszittereket keres, vagy olyan dadusokat, akik a hétköznapokon van a gyerekkel, amíg anyu dolgozik, hanem két, egymást váltó dadust, akik gyakorlatilag a hét minden napjának minden órájában ott vannak a kölykökkel.

Ezek a dadusok egyébként óránként 30 dollárt, vagyis körülbelül 8 ezer forintot keresnek, plusz kapnak egészségügyi biztosítást is, na meg egy bazinagy autót, hogy azzal furikázhassák a rájuk bízott gyerekeket. De a nyolcezres órabérért cserébe tudást is elvárnak az őket alkalmazó szülők. Például ha a gyerekük balettozik, akkor balettáncos dadust keresnek, ha teniszezik a kölyök, akkor meg profi teniszezőt. Na meg nagyon nyitott és elfogadó dadust, aki adott esetben egy kisfiúnak is engedi, hogy tütüt húzzon magára, ha épp ahhoz van kedve.

Mindezek mellett nehezíti a dadusok dolgát az is, hogy Ben Affleck dadusbotránya óta szinte elvárás lett, hogy a dadus legyen 35 év feletti. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy az általános felfogás szerint

egy 35 év feletti dadus már nem olyan csábító egy férj számára.

Mert az már öreg.