Az 54 éves brit nő, Kim Farry azzal került a címlapokra, hogy 45 éve bolti lopásból tartja fenn magát és hat gyerekét. A nő gardróbja több mint irigylésreméltó, designer ruhadarabok állnak a földtől a plafonig, és ugyanez vonatkozik a cipőire is. Szépen berendezett három hálószobás házban él Teddingtonban, egyedülálló nőként. Bár úgy néz ki, mint egy menő üzletasszony, a valóságban 45 éve él bűnözésből. Kilenc éves korában már bűnözött. 22 065 290 forintot keres évente a bolti lopásokból.

A hatgyerekes nő az életéről egy tévéműsorban vallott, ugyanis eldöntötte, véget vet az életmódnak, és új életet kezdene: tisztességes munkát keres. Azonban annyira jól élt eddig, hogy lejjebb kell majd adnia az igényeiből, eddig ugyanis rendszeresen járt kozmetikushoz, fodrászhoz, manikűröshöz, plasztikai sebészhez. Azt nyilatkozta, hogy évi 36 000 fontnyi (15 831 593 Ft) fizetés alatt nem szeretne keresni, ez 10 000 fonttal (4 399 137 Ft) több mint az átlagkereset évente. Természetesen nem talált még tisztességes munkát,

amiért a kormányt hibáztatja. 

Állásajánlatokat kapott, tehát nem arról van szó, hogy ne kellene sehova, csak kevésnek találja a pénzt, amit kínálnak neki.

A hatgyerekes anya négy gyermekének más férfi az apja, már mindegyikük felnőtt, egy gyerek él vele, a 15 éves Paris. „Visszagondolva, bárcsak máshogy csináltam volna. Sajnálom, hogy nem jártam iskolába, hogy nem kaptam jó oktatást, mert ha megkapod, akkor az már elindít az életben, nem?" – mondta a róla készült dokumentumfilmben. Kim Farry egy dél-londoni önkormányzati lakásban nevelkedett, az édesanyja alkoholista volt, az apja pedig piti betörő. 

A gyermekkori emlékei főleg az üres hűtőről és a nyüzsgő poloskákról szólnak, a szüleit nem igazán érdekelte, mit eszik, és mihez kezd magával. Fiatalon megtanulta, hogyan lopjon élelmiszert az áruházakból, a szülei pedig nem szóltak rá, hogy rosszat tesz. Egy idő után rájött, hogy a bolti lopásokkal akkor jár a legjobban, ha a luxuscikkekre áll rá. Megtörtént, hogy igyekezett beállni a sorba, és dolgozni kezdett: kórházban volt takarítónő. Azonban hamar rájött, hogy nem ez a neki való. Ismét lopásból élt, éveken át, és ahogy az törvényszerű, elkapták, és börtönbe került: akkor hathetes terhes volt a lányával. A börtönből kikerülve tovább folytatta a bűnözést, ahogy mondja, függött attól az életszínvonaltól, amit megszokott, és az állandó munkát nehezen viselte. 

Négy évvel ezelőtt valami megváltozott: megtámadta egy csapat férfi. A támadás és a lánya kérdései, hogy miért nem tudnak normális életet élni, ráébresztették, hogy változtatnia kell az életén. Szívesen dolgozna egy edzőteremben is, de ahogy mondja, túl keveset fizetnek, fele annyit, mint amennyivel elégedett lenne.