Három pornós beszélt a New York Postnak, milyen volt az a pillanat, amikor a szülők rádöbbentek, mivel is foglalkozik a kicsi lányuk és fiuk. Az első Cinnamon Maxxine, akinek úgy zajlott a bejelentés, ahogy a nagy könyvben meg van írva, apukája és a mostohaanyja megtalálta a már 28 éves Cinnamon videóit. 

Elmondták, mennyire csalódtak benne, nem erre nevelték, hogy lehet ennyire antifeminista. 

A pornósztár viszont azzal védekezett, hogy az az igazi feminizmus, ha büszkén vállalja a testét. 

Ez egy folyamat. A szülők nem a pornóra nevelik a gyereküket. [...] Nem voltak készek, hogy rendesen beszélgessünk a pornóról.

mondta a Maxxine, akinek az apja megkérdezte azt is, hogy egy korábbi szexuális erőszak miatt vágott-e bele a pornózásba. De nem. 

Jesse Jackman melegpornósnak könnyebb dolga volt az anyukájával, aki már A nagy beszélgetés előtt tudott a fia foglalkozásáról. Jackman anyja gépét használta, mikor meglátta a saját pornós ablakát. 

Az anyám rájött a titkos dolgaimra. A blogon perverz képek voltak, és olyan BDSM videók, amiken én szexelek. 

De meg tudták beszélni a dolgot, nem volt több tabu köztük. A volt egyetemi tanár anyuka próbálta megérteni, hogy ez már egy másik generáció. A fia így magyarázta a döntését. 

A harmadik sztori Joanna Angel pornósé, aki 21 évesen tálalta a szüleinek, hogy csinál egy pornográf honlapot. Anyukája rögtön azt kérdezte, hogy ez csak egy átmeneti fázis, ugye? De nem az lett.

Angel egy ortodox zsidó családban nőtt fel, de valahogy sikerült megbeszélniük a dolgot. Egy-két nagynénit, nagybácsit leszámítva túl tudták tenni magukat a pornón. A szülők csitították a távolabbi rokonokat:

Ne mondjátok meg, hogyan neveljük a lányunkat!

És ezzel rövidre is zárták az ügyet.