Pornósok meséltek arról, mit szóltak a szüleik, amikor kiderült, mit csinálnak

2015.11.10. 14:01

Három pornós beszélt a New York Postnak, milyen volt az a pillanat, amikor a szülők rádöbbentek, mivel is foglalkozik a kicsi lányuk és fiuk. Az első Cinnamon Maxxine, akinek úgy zajlott a bejelentés, ahogy a nagy könyvben meg van írva, apukája és a mostohaanyja megtalálta a már 28 éves Cinnamon videóit. 

9c5mPElD
Fotó: Twitter / Cinnamon Maxxine
Elmondták, mennyire csalódtak benne, nem erre nevelték, hogy lehet ennyire antifeminista. 

A pornósztár viszont azzal védekezett, hogy az az igazi feminizmus, ha büszkén vállalja a testét. 

Ez egy folyamat. A szülők nem a pornóra nevelik a gyereküket. [...] Nem voltak készek, hogy rendesen beszélgessünk a pornóról.

mondta a Maxxine, akinek az apja megkérdezte azt is, hogy egy korábbi szexuális erőszak miatt vágott-e bele a pornózásba. De nem. 

Jesse Jackman melegpornósnak könnyebb dolga volt az anyukájával, aki már A nagy beszélgetés előtt tudott a fia foglalkozásáról. Jackman anyja gépét használta, mikor meglátta a saját pornós ablakát. 

12074780 973688946031790 3887665947592059554 n
Fotó: Facebook / Jesse Jackman
Az anyám rájött a titkos dolgaimra. A blogon perverz képek voltak, és olyan BDSM videók, amiken én szexelek. 

De meg tudták beszélni a dolgot, nem volt több tabu köztük. A volt egyetemi tanár anyuka próbálta megérteni, hogy ez már egy másik generáció. A fia így magyarázta a döntését. 

A harmadik sztori Joanna Angel pornósé, aki 21 évesen tálalta a szüleinek, hogy csinál egy pornográf honlapot. Anyukája rögtön azt kérdezte, hogy ez csak egy átmeneti fázis, ugye? De nem az lett.

CTVK1fTUwAA2997
Fotó: Twitter / Joanna Angel ‏

Angel egy ortodox zsidó családban nőtt fel, de valahogy sikerült megbeszélniük a dolgot. Egy-két nagynénit, nagybácsit leszámítva túl tudták tenni magukat a pornón. A szülők csitították a távolabbi rokonokat:

Ne mondjátok meg, hogyan neveljük a lányunkat!

És ezzel rövidre is zárták az ügyet.