18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Napközben, az utcán álló buszon maszturbált a sofőr, és jól levideózták

2015.11.11. 11:12

A londoni buszsofőrt nem volt valami szívbajos. A Huffington Post szerint fényes nappal, egy emeletes busz felső részén rántotta elő műszerét, majd vad masztizásba kezdett. Mivel egy forgalmas utcán parkolt, az akciót csak az nem látta, aki nem akarta. A jelenetet egy szemfüles járókelőnek sikerült rögzítenie az utókor számára.

„Láttam, hogy majdnem teljesen meztelenül mozog előre és hátra a busz felső szintjén. Először fogalmam sem volt, hogy mi történik, de aztán rájöttem, úgyhogy gyorsan videózni kezdtem a mobilommal”– idézte fel az eseményéket rögzítő Mohamud Mohamud.

A szemtanú megkérdezte a sofőrt, hogy mégis mi a fenét csinált, mire az illető azt állította, hogy csak keresett valamit, és volt egy kis gondja a lábával is. Amikor aztán leesett neki, hogy levideózta, könyörögni kezdett, hogy ne tegye közkinccsé a felvételt. Az eset miatt a busztársaság vizsgálatot indított, és felfüggesztette a kanos sofőrt.