Nagyjából egy héttel ezelőttig az internet egyik ironikus sztárja volt Hipszter Barbie, aki olyan tökéletesnek mutatta be az életét, amit Kim Kardashiantól kezdve Paris Hiltonon át a teljes magyar celebvilágig bárki megirigyelhetne.

Hipszter Barbie célja az volt, hogy tükröt mutasson mindenkinek, aki az instagramos tökéletességben próbálja élni az életét két szépen beállított szelfi és starbucksos kávé között. Nem véletlen, hogy néhány hét alatt rengeteg követője lett.

Aztán, ahogy egy rendes hipszterhez illik, pár hónappal az indulása után, nagyjából 100 ezer követővel a háta mögött, az igazán népszerűvé válás előtt elköszönt az internettől. Egészen pontosan felfedte magát az alkotó, és azt mondta, szerinte pont ennyi volt ebben a poénban.

Sejteni lehetett, hogy nem sokáig maradunk ironikus Instagram nélkül, és a napokban el is indult az Őszinte New York-i Barbie életét bemutató profil.

Ennél a kezdeményezésnél nem titok, hogy ki csinálja, a Mashable egyik szerzője, Andrea Romano van a projekt mögött - írja a Design Taxi.

Az Őszinte New York-i Barbie által posztolt képek egyelőre nem olyan kifinomultak, mint Hipszter Barbie fotói, de így is szórakoztatóak.

Barbie itt egy klasszikus, kis fekete ruhában van, hozzá passzoló hipszterszemüvegben, és így éli a több mint hétköznapi életét.

Például szomorú, mert elfelejtette hajgumit vinni magával.

Vagy egy rakás pénzt otthagy, amikor bérletet vásárol.

Természetesen ő is jár Starbucksba.

És nem tudja, hogy mit keres a Times Square-en.