„Szingli, 24 éves nő vagyok. Régen volt valamirevaló párkapcsolatom, az előző barátom erőszakos volt, ezért jó időre elment a kedvem a szextől– úgy éreztem, nem vagyok képes normális szexuális életet újra kialakítani. Egyik barátnőm ajánlotta nekem, hogy próbáljak ki egy yoni masszázst, a szakértő kezek talán tudnak segíteni újra megnyílni, és élvezni a nőiességem" – kezdte a levelét olvasónk, Réka. Jelentkezett is yoni masszázsra, és több emailváltás után elment, hogy kipróbáljon valami olyat, amit addig még sohasem. 

„Egy belvárosi lakásban találkoztunk, kedves és közvetlen, figyelmes volt, mindent megtett, hogy igazán jól érezzem magam. Azt hittem, nagyon zavarban leszek, de valamiért nem. Egy hosszú beszélgetést követően került sor a masszázsra, ami sokkal több volt, mint egy masszázs. Nagyon fokozatosan hangolódtunk egymásra, csak magamra és a légzésemre kellett figyelnem.

Ahogy lassan hozzám ért, megszabadított egy csomó feszültségtől, miközben újabbat is generált, szó szerint, már az első érintésétől kezdve éreztem, ahogy éledezik a szexuális energiám.

A gyengédség, a zene, és az egész hangulata csodálatos volt, teljesen el tudtam lazulni. Nagyon jó volt, hogy tudtam, semmit nem kell szégyellnem, semmilyen reakciót. Teljesen át tudtam adni magam a pillanatnak.

Amikor már odalent kezdett masszírozni, olyan pontokat fedezett fel, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. Vagy ha igen, akkor sem volt még soha ennyire intenzív az érzés. Valahogy minden felerősödött, és mindent éreztem, elvesztettem a fejem, nem tudtam már semmire se gondolni, hihetetlen volt."

A yoni masszázs körülbelül másfél, két órán tartó teljes testmasszázs, amibe beletartozik a nagyajkak, kisajkak, csikló, hüvely masszírozása is – olykor az anális masszázs is. Olvasónk, Réka a masszázs előtt két teljes évig nem élt nemi életet, próbálkoztak nála a férfiak, de a közeledésüket félelemből elhárította. A masszázs abban segített, hogy feloldja a gátlásait, és megismerje azt, milyen, amikor tiszteletteljesen közeledik hozzá egy férfi. A masszőr ugyanis ebben volt nagyon jó, nem feltétlenül csak a technikában. 

A 24 éves Réka konzervatívabb a kortársai többségénél, egyéjszakás kalandja sem volt, mégsem érezte magát kényelmetlenül attól, hogy fizetett a szexuális szolgáltatásért. A masszőrt, akivel levelezett is a szeánsz előtt, határozottan vonzó személyiségnek találta, kedvesnek, megfontoltnak, tiszteletteljesnek, olyan férfinak, akivel kapcsolatban meg sem fordult a fejében, hogy más is történjen köztük. 

„Tudom, hogy a közfelfogásban ez egy kissé szexuális szolgáltatásnak is minősül, de alapvetően ilyenről szó sem volt. 

A masszőr szakértelemmel, odafigyeléssel ért hozzám, nem láttam, hogy "felizgult" volna, hanem segíteni, gondoskodni akart rólam, ez volt az érzésem. Olyan volt, mint elmenni egy wellness masszázsra, ahol igazából elsősorban a lelkemmel foglalkoznak, csak a testemen keresztül, nagyon nagy tisztelettel" – írja.

A yoni masszázst tantrikus érintkezésnek is írják, bár a kettő csak részben fedi egymást: a tantra szex nem csupán yoni vagy lingam masszázsból áll, annál sokkal többről van szó.