A The Frisky szexrovatának szakértője, a pornós James Deen kapott egy olvasói levelet a farokméretről. A levél lényege, hogy a női olvasónak mindig is fontos volt a méret, mégis, egy hónapja beleszeretett egy kisfarkú pasiba. A kérdése az, hogy milyen technikákkal, szexpózokkal lehetne segíteni a problémán. 

„A pasinak, akivel egy hónapja randizom, és akit nagyon kedvelek, komolyan kicsi a farka. Mindig is méretkirálynő voltam, és az ő kicsi farka tagadhatatlanul csalódás. Azt akarom hinni, hogy a méret nem számít, és hogy az egész arról szól, hogy hogyan használja, de úgy érzem, hogy bármilyen tanítgatás csak még nyilvánvalóbbá teszi, hogy nálam a 7 centis farok nem működik – és a legutolsó, amit tennék, hogy olyasmiért sértegessem, amin nem tud változtatni. Van valamilyen tanácsa, hogyan beszélhetnék erről vele? És van bármilyen javaslata pozíciókra, technikákra, vagy valami, amitől nagyobbnak érezhetné magát? Köszönöm!" – írta az olvasó. 

A pornós James Deen azzal kezdte a válaszát, hogy azt gondolni, hogy a méret nem számít, ostobaság, ugyanis szerinte más és más dolog fontos az embereknek. Azonban ezt semmiképp nem úgy kell érteni, hogy ő arra buzdítana bármilyen csajt, hogy akkor lehordja a kisebb méretű pasit, amiért neki nem elég a mérete. Inkább arra buzdítja az olvasót, hogy gondolkodjon el azon, kell-e neki a pasi hosszú távon? Milyen a kapcsolat a szexen kívül? Véleménye szerint ugyanis meglehet, hogy ők ketten anatómialag és szexuálisan egyszerűen nem kompatibilisek. 

„Sokakat nem izgat a szex a kapcsolatban, és ők olyanokkal ismerkednek, akikkel szexuálisan nem kompatibilisek, mert például erős érzelmi kapcsolatuk van. Vagy egyes párok nyitott kapcsolatban élnek, ahol a méretkirálynő képes arra, hogy elmenjen, és lefeküdjön egy hatalmas farkú pasival, és a partnerének ez rendben van" – írja a pornós.

Azt is tanácsolja, hogy ha ezt az alkut nem tudja meghozni az olvasó, akkor szakítani kell, amit jobb közvetlenül, kedvesen és őszintén megtenni. Semmiképp nem úgy, hogy a kisfarkú férfi arcába mondják az okot. 

James Deen szerint ugyanis a legfontosabb, hogy olyan partnert találjunk, akivel mentálisan, fizikailag, szexuálisan és érzelmileg is passzolunk. Ha valakinek fontos a nagy farok, nem szégyen, ha továbblép, és megkeresi a maga párját.