shutterstock 217868887

Szállodai dolgozók meséltek a legfurcsább, legijesztőbb vendégekről

vlc
2015.11.22. 19:47

Jelenlegi és volt szállodai dolgozók pletykáltak Redditen. Idő előtt nem lőnénk le semmit a Daily Mail gyűjteményéből, de akadt egy pali, aki a sütik megszállottja lehetett, máskülönben nem kente volna szét a pitéit a fürdőszobában. Vagy csak fogyókúrázott. Akkor következzenek a legjobbak.

Egyszer egy hölgy furcsa dologra lett figyelmes a fürdőben. Nem várt buborékokat vett észre, azonnal tárcsázta a recepciót.

Buborékok vannak a vécémben. Miért vannak buborékok a vécémben?

– kérdezte aggódva a vendég. Az illetékes megnyugtatta, hogy bizonyára csak lehúzta a klotyó tartalmát, ez a folyamat okozhatja a nem mindennapi jelenséget. A nő nem hagyta annyiban a dolgot, ragaszkodott a mintavételhez, amit a recepció asztalára le tud tenni. Próbálták lebeszélni az akcióról, de hiába. Öt perccel később már a pulton hevert a pohárnyi tiszta víz. Bubi sehol. 

Hát, egy perce még ott voltak. 

– szabadkozott az összezavarodott hölgy. 

shutterstock 176325863

 A másik érdekes bejegyzés egy pités úr esetét írja. A vendég készpénzben fizetett, kérdés nélkül átadta a 100 dolláros (29 ezer forint) depozitot arra az eshetőségre, ha bármi történne a szobával. Az összegért sohasem jelentkezett, minek is tette volna, tudta jól, hogy nem hagyta kifogástalan állapotban a berendezést. Pitéket maszatolt szét. A személyzet fel is írta a szálloda tiltólistájára. De az ügyes pités ember legközelebb más néven jelentkezett be, és újabb süteményeket kent el a padlón. A szálloda egykori dolgozója egy különös papírfecnire szintén rálelt: 

Egyszer egy összetépett listát is találtunk a szobájában, amelyen a pite és a nadrág szavak szerepeltek. Újra és újra. 
A témához illő stock fotó, amelynek megtalálására a legkevésbé sem számítottunk. A Shutterstock saját képalaírása tükörfordításban: Citromos pite egy szálloda szőnyegén
A témához illő stock fotó, amelynek megtalálására a legkevésbé sem számítottunk. A Shutterstock saját képalaírása tükörfordításban: Citromos pite egy szálloda szőnyegén
Fotó: Shutterstock

Természetesen a hátrahagyott szexkellékek, furcsa tárgyak, a folyosón felvett szexjelenetek mindennapos eseménynek számítanak. Az ördögűző család viszont nem éppen. Legyen elég annyi, hogy a fanatikus pár olajjal rajzolt kereszteket a szállásuk minden pontjára. Kellemes hangulat az utánuk következő vendégeknek. 

Az utolsó sztori elég szemét. Egy vicces kedvében lévő vendég valamiféle láthatatlan tollal (foszforeszkáló?) írt a falra, ami valószínűleg csak sötétben tűnt fel a delikvensnek.

Figyellek!

– szólt a szöveg, a vendég pedig szobát cserélt.