18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

oralszex

Ilyen, amikor pornósok tanítanak szopni

2015.11.24. 21:11

A Simple Pickup fejéből pattant ki az ötlet, mi lenne, ha leültetnének pár pornószínésznőt a kamera elé, és felvennék, ahogy egy jégkrémen oktatják a civileknek, hogyan kell térdelni és szeretni egy férfit. A videó remek lett, egyrészt mert sikerült olyan pornósokat találni, akik elég szórakoztatók, másrészt mert az 'amatőr' csajok is elég jókat kérdeznek a profiktól.  Ennél már csak az lenne szórakoztatóbb, ha a pornósok mellett még egy szexmunkás is ülne. 

A titok az, hogy aki csinálja, az nagyon szeresse csinálni, ez még a videó elején elhangzik a profik szájából. Ugyanis, ha valaki nem annyira vágyik rá, akkor a fogadó fél unatkozni fog. A videót érdemes végignézni, a profik azt is megmutatják, hogyan fér el két farok is a szájukban, például. A pár perces videóban akad mindenféle technika, amit a pornófilmekben látni: mélytorok technika, fogak problémaköre, csapkodás és hasonlók.

A kezdet.

uljn6.gif

A heréket is.

uljqv.gif

A mélytorok.

uljve.gif

Kicsit így is.

ulj4f.gif

A teljes videó: