A bohócok nemcsak Stephen Kingnek köszönhetően félelmetes lények, sokan tesznek is azért, hogy a nép rettegjen tőlük. A Carroll Egyetem diákjai mostanában egy jelmezes bohóctól félnek, aki nem csinál különösebben semmit, csak áll a sarkon egy narancssárga kezeslábasban.

Ez így leírva is elég félelmetesen hangzik, és hogy végképp horrorfilmbe illő legyen a sztori, még az is kiderült a helyi rendőrségtől, hogy a bohóc nem más, mint egy fejlődésében visszamaradt tinédzser. Az értelmi fogyatékos fiúról a hatóságok tudják, hogy kicsoda, a fiú elvileg nem észleli az emberek reakcióját a jelmezére.

A furcsa bohóc a wisconsini campuson ijesztget, néhányan a Twitteren keresztül üzenték meg a világnak, mi történik velük.

„Waukesha lakói arról beszélnek, hogy láttak egy bohóc tűnt fel éjjelente a városban" – írta Nick Bohr a Twitterre. 

„Ez két blokknyira van a lakásomtól. Ártalmatlan vagy sem, ijesztő" – posztolta egy másik szemtanú.

„Egy hátborzongató bohóc sétált az egyetem környékén tegnap éjjel. Akár egy potenciális szexuális bűnöző is lehetne” – posztolták még. 

Miután a Twitteren végigsöpört a bohóc története, a WISN csatorna beszámolt az esetről. A riportban megszólalók arról beszélnek, hogy a bohóc semmit nem csinál ugyan, csak nézi őket, ahogy jönnek-mennek, de ez pont eléggé hátborzongazó. A környéken élők félelmetesnek találják a bohócot – ami teljesen érthető.

A fogyatékos fiú, aki bohócnak öltözve álldogál esténként az utcán, teljesen ártalmatlannak tűnik, mindenesetre novemberben egy héten át, minden este kint álldogál bohócnak maszkírozva, narancssárga kezeslábasban. A fiú édesanyja is elmondta a riportban, hogy a fia teljesen ártalmatlan, nem bánt senkit. A WISN csatorna riportja nemcsak arra volt jó, hogy tudassa a világgal, mi történik éppen, sajnos a riportnak köszönhetően 

akadt egy másolója a bohócnak. 
 

A másoló Jokernek maszkírozta magát, a helyi rendőrség szerint a bohóc nem ugyanaz a fiú, aki narancssárga ruhában álldogál az utcán, hanem valaki más lehet. Hogy a másoló mennyire ártalmatlan, és hogy ki lehet, egyelőre nem tudni. A Halloweennak mindenesetre már vége.