11261371 537970619688662 340770949 n

Az Instagram eddig tűrte a pöcsös szelfiket

2015.12.01. 10:08

Főleg a női felhasználók körében népszerű a Man Crush Monday hashtag, amire körülbelül három hete válasz érkezett a férfiaktól: az Eggplant Friday, ami korántsem padlizsános (eggplant = padlizsán) fotókat jelent a közösségi médiában. A fotókon, amiket az eggplantfriday hashtag alatt találni, pasik állnak kompressziós gatyában, amikben meglehetősen jól kirajzolódik a farkuk minden részlete

Olyannyira szűk gatyákat kell elképzelni, amikben szegény pöcsök mintha a kiutat keresnék a gatya alól – mindez pedig egyfajta kihívásként terjed. Valószínűleg nem fog sokáig tartani: annak ellenére, hogy a fotókkal semmilyen szabályt nem szegnek meg a felhasználók, mégis erotikus tartalmúak. Az Instagram mellett a Twittert is ellepték a szűk gatyás pöcsös fotók, ami nem tetszik mindenkinek, és egyre több a panasz: A TMZ információi szerint az Instagramon sok feljelentés érkezett a fotók miatt, az eltávolításuk már folyamatban van.

Szolidabb verzió is akad:

„Jó reggelt, Eggplantfriday, csak mert szerintem vicces!" – posztolta az alábbi fotót egy pasi a Twitteren. A fotókat az Instagram sorban leszedi:

„A(z) #eggplantfriday újabb bejegyzései jelenleg el vannak rejtve, mert a közösség olyan tartalmakat jelentett, amelyek valószínűleg nem felelnek meg az Instagram közösségi irányelveinek."

CURGzKTUAAAPXjo
Fotó: Twitter

A kérdés csak az, hogyha az Instagram az eggplantfriday-t megszünteti, vajon milyen új hashtagek alatt lesznek majd a további dickpicek. Már most is több hashtag alatt is megtalálhatók, például Twitteren a dickprint vagy a morningwood alatt, és mivel megvan ennek a maga pszichológiája, feltehetően mindig lesznek olyan férfiak, akik szívesen kirakatba teszik a farkukat.