Eleonora  Verbitszkaja  átlagos irodai munkát végzett Szentpéterváron, de nem elégítette ki az adminisztratív munkakör, Verbitszkaja igazi szenvedélye a zene. Szabadidejében dj-zik, amiben nincs semmi extra. Mindezt jó kevés ruhában teszi, tulajdonképpen ebben sincs semmi különös, mégis megváltak tőle a főnökei. Persze hivatalosan nem mondták ki, hogy a provokatív képei miatt küldtél el, de a lány ügyvédje szerint egyértelműen ez volt az indok. 

A Daily Mail beszámolója szerint  Eleonora Verbitszkaja, avagy Dj Ellis Sexton munkájával nem volt semmi gond, szerették az irodában, elvégezte a rábízott feladatokat, 

ennek ellenére kirúgták.

Nagyon váratlanul érte a hír, később esett le neki, hogy mi lehetett a háttérben. Pedig a szabadidejében vállalta a bulikat, és a dögös flyereket sem munkaidőben nyomtathatta. 

Bár azt nem tudjuk, mikor vették fel a lányt, de ha nem töltött el 3 évnél többet a cégnél, akkor a főnökei könnyedén rákereshettek volna Youtube-on. Nem új hobbiról van szó, 2012-ben így vonaglott a pult mögött.