Ezzel a képpel kereste ellopott autóját, ön szerint meglett?

2015.12.18. 14:28

A végén még úgy jár, mint Zaira Salazor! A mexikói nő Nissan pickupját autótolvajok lopták el, ő meg a Facebookon kért segítséget a felkutatásához. A bökkenő csak az volt, hogy nem volt fotója a járgányról. A Daily Dot szerint az asszony nem hagyta, hogy ilyen apróságok hátráltassák, papírt és ceruzát ragadott, majd a legjobb tudása szerint megpróbálta lerajzolni. Ez lett belőle. A felhívásra nem pont olyan reakciókat kapott, mint várta.

salazar1.png
Fotó: Facebook
„Szürke a színe, és fekete a teteje"
 

– adott némi iránymutatást Facebookos videójában a nő, aki a rajzon ezt úgy szemléltette, hogy a tetőnél egy kicsit erősebben nyomta rá a ceruzát a papírra.

Azt bizonyosan kijelenthetjük, hogy Zaira Salazor nem egy kiemelkedő rajztehetség. Sőt, nála még valószínűleg egy csendespihenőjéből felébresztett, félkómás óvodás is élethűbb rajzot készített volna a járgányról. Az internetes népművészek persze nem hagyták ki a ziccert, a kép mémként kelt új életre. Mindjárt mutatunk is néhányat a szorgos Photoshopművészek legkiemelkedőbb alkotásai közül.

Valaki azzal poénkodott, hogy egy gyorsulási versenyen látta.

missing-nissan-2.png
Fotó: Facebook

Mások szerint valójában elvontatták.

missing-nissan-4.png
Fotó: Facebook

Az is felmerült, hogy a tolvaj átfestette.

missing-nissan-3.png
Fotó: Facebook

Volt, aki pedig úgy tudta, hogy az ISIS terroristáinak kezébe került.

missing-nissan-6.png
Fotó: Facebook

Szegény Salazar nem kifejezetten erre számított, állítólag még a Facebook regisztrációját is törölte a sok ökörködő miatt. Pedig egy helyi Chevy autókereskedés felajánlotta, hogy ha a videója eléri az egymilliós nézettséget, megdobják egy új kocsival. A történetnek végül így is happy end lett a vége. A pickupot ugyanis megtalálták és azóta már visszakerült tulajdonosához.

Cruz David, dueño del Nissan 1991, considerado el carro más famoso de México, lleva a sus hijos a la escuela después de...

Posted by elimparcial.com on Friday, December 11, 2015