shutterstock 348742880

A rózsakvarcból készült dildó ajándéknak tökéletes

2015.12.22. 21:56

Akadnak olyan szexuális témájú könyvek, eszközök, amik ajándéknak is tökéletesek lehetnek: például a rózsakvarcból készült dildó. A partnernek, partnernőnek, barátoknak is lehet olyan ajándékot választani, ami nem a legénybúcsús közönséges szintet súrolja, hanem esztétikus és hasznos is. A Bustle cikke nyomán ajánlunk pár ilyet.

Bármilyen BDSM kellék

Azok, akik szeretik a kemény szexet, vagy csak szeretnek eljátszadozni bőrben, nyakörveket, bőr szájpeckeket is rendelhetnek az internetről. Vagy csak egy szimpla fekete selyemkendőt, amit fel lehet dobni egy névre szóló hímzéssel.

shutterstock 146788937

szex/Pornó témájú könyv

Pornóregény, novelláskötet (eseteg saját írások bekötve) is jó ajándék lehet, ha valaki ebben a témában szeretne meglepni valakit. Az Amazon tele van how-to könyvekkel a szex témában, de a Káma-szútrának is biztosan sokan örülnének. 

KamaSutra34
Fotó: Wikimedia Commons

Ásványi anyagokból készült dildók, gyöngyök

A rózsakvarcot az ezo emberek a szerelem és szeretet kövének tartják, lehet, hogy ez adta az ötletet arra, hogy valaki dildókat és anál gyöngyfüzéreket készítsen az ásványokból. Szép darabok, ez tény, csak az a kérdés, mennyire használhatók a célra.

Beads wbox
Fotó: luxotiq.com

Biokoton és síkosító

Vegán koton és fairtrade síkosító is kapható már, utóbbi parabén és szilikonmentes, így biztosan nem rákkeltő. A nem mérgező, ízesített kotonok már hat dollártól megrendelhetők. Több márka is van már, ami bioóvszert és -síkosítókat kínál, érdemes körbenézni a neten (vegan condoms kifejezésre keresve).