A szülői ház például tartogathat meglepetéseket, ha a partnerrel és az egész családdal töltjük a karácsonyt. A nagy zabálásra is érdemes odafigyelni, ha úgy áll a dolog, hogy szex lesz az ünnepnapokon. 

A szülők rajtakaphatnak

Teljesen mindegy, hogy az ember 20 vagy 40 éves, kínos lehet, ha anyuka vagy apuka úgy gondolja, pont lefekvéskor szeretne valamit megbeszélni a gyerekével a fürdőszobában. Aztán ahogy benyit, rájön, hogy rosszul időzített, de már késő, a reggelinél mindenki lesütött szemmel kerüli majd a témát.

A nagy zabálásból baj lehet

Szex előtt nem a legjobb dolog betolni három tányér töltött káposztát, és arra ráküldeni legalább két desszertet, plusz húst krumplival. Aki ezek után képes nem az alvásra gondolni, és képes teljesíteni az ágyban, le a kalappal előtte.

Az egyszemélyes gyerekkori ágyon nehézkes a szex

Az az ágy, amiben 14 évesen bárki elfér, felnőttkorban, két személynek biztosan kicsi. A szexet vagy a padlón kell lerendezni, vagy marad a misszionárius póz.

Csöndben kell csinálni, hangoskodni nem ér

Ha tele a ház vendégekkel, és ottalvós a buli, a hangos élvezésnek és sikítozásoknak annyi. Kivéve, ha nem akar valaki másnap reggel erről beszélgetni a családtagokkal, és tűrni a cinikus megjegyzéseket. 

A paranoia úrrá lehet a vágyakon

Elképzelhető, hogy az egyik fél ráfeszül arra, hogy mások is vannak a házban, kisgyerekek, kisállatok, szülők, nagymamák, és inkább nem csinál semmit, de semmit, csak azt hajtogatja, hogy bárki bármikor benyithat. 

A stressz, a tiltott gyümölcs, az elfogyasztott alkoholmennyiség szinte garantálja, hogy szex lesz az ünnepnapokon, vendégek, családtagok ide vagy oda. Jobb, ha előre felkészül lelkileg, hogy kezelni kell majd a helyzetet.