A karácsonyi szezonban általánosságban az egész világon sokkal kevesebb pornónéző akad. Ez egyrészt jó hír, feltételezhetően tényleg az ünnepléssel van elfoglalva minden pornózó. Másrészt a pornósite-oknak rossz hír, a forgalom ugyanis körülbelül 25%-kal esik vissza általánosságban. Azok viszont, akik ilyenkor is szívesen fogyasztják a felnőtt videókat, témába vágó pornókat keresnek: mocskos télapót, karácsonyi dugást, és meglepően sokan keresnek rá a Pornhubon Mrs. Clausra, azaz a télapó feleségére. 

Az Államokban 27 %-kal, Európában 10-32 %-kal esik vissza a nézettség

Az, hogy a karácsonyi időszak a pornónak nem kedvez, nem újdonság, a világbajnokságok, egyes tévésorozatok premierje évek óta keresztbe tesznek a pornóoldalak forgalmának. A Pornhub 2012-es adatai szerint az Egyesült Államokban karácsony este 20 %-kal kevesebben néznek pornót, mint máskor, ez a százalék Kanadában is ugyanennyi, Argentínában 35 %-kal esik vissza az oldal forgalma, amíg az Egyesült Királyságban és Olaszországban csak 16 %-kal kevesebben nyitják meg a Pornhubot.  Németországban 28 %-kal kevesebben kattintanak az oldalon, Franciaországban 25 %-kal csökken a nézettség, amíg Ausztráliában 33 % ez a szám. A legérdekesebb adat az, hogy egyedül a világon Japánban nem csökken a pornót nézők száma karácsony este.

Karácsony napján, tehát nem szenteste, a japánok 8%-kal többen ülnek a Pornhub elé, egyedül ott nem esik vissza a forgalom. Az Államokban 27%-kal néznek kevesebben pornót, mint máskor, a brit szigetországban 32%-kal esik vissza a nézettség, Németországban csak 10 %-kal. A Pornhub saját statisztikái szerint így is sokan töltik pornóval a karácsonyukat, és többségében karácsony témájú pornóvideókat keresnek.

Christmas fuck, Christmas present, Christmas a legkedveltebb keresőszavak

Karácsony környékén a pornót nézők szeretnek témába vágó pornót nézni, hogy mit művelhet a télapó a segítőivel, a feleségével, a fiatal lányokkal, és hogy úgy egészében mi minden van a Pornhubon a karácsony kifejezések alatt, mind nagyon izgalmas számukra.