Míg sok nő (vagy a pasijuk) bármit megadna azért, hogy gigamellei legyenek, olyanok is akadnak, akik pont az ellenkezőjére vágynak. Erre kitűnő példa a 32 éves cardiffi anyuka esete. A Mirror Online szerint Sycra Alexander számára rengeteg szenvedést okoztak „75 J” méretű didkói. Végül annyira elege lett a pokoli nyak- és hátfájásból, hogy rászánta magát egy mellkisebbítő műtétre.

Sycra Alexander kálváriája egészen fiatalon kezdődött. Már 14 évesen is nagyon rosszul érezte magában a bőrében, két melltartóban járt az iskolába. Később sem sokat javult a helyzet. Mellei tekintélyes súlya miatt felnőttként krónikus hát- és vállfájdalom kínozta, és az öltözködéssel is meggyűlt a baja. A teste többi részén viselt göncökhöz képest kénytelen volt kétszer akkora méretű felsőket hordani. 

Miután ügyvédként helyezkedett el, úgy érezte, hogy mellei a karrierjében is akadályozzák. A munkatársai ugyan nem szekálták, de alig talált magának olyan alkalmi ruhát, amiben például egy elegáns fogadáson is meg tudott jelenni. Jobb híján éveken át járt masszázsra és más kezelésekre, amik egy csomó pénzét vitték el, kínjait azonban csak időlegesen enyhítették. 

Amikor még Bristolban élt, a társadalombiztosítás terhére szerette volna megműttetni magát, de nem felelt meg a kritériumoknak, így mindkét alkalommal elutasították. Felkeresett egy magánklinikát is, ahol ugyan elvállalták volna az operációt, ám a több mint 7 ezer fontos ár eléggé meghaladta a lehetőségeit.

„Rájöttem, hogy együtt kell élnem a melleimmel, amíg nem tudok elegendő pénzt félretenni, de mivel két gyermekem van, ehhez évekig kellett volna spórolnom”

– kesergett a kilátástalan helyzet miatt.

Miután Cardiffba költözött, ismét tett egy próbát, és ekkor már sikerrel járt. A kétgyermekes anyuka mellei négy kilóval csappantak meg a beavatkozásnak köszönhetően. Ez nagyjából egy újszülött súlyának felel meg. A„75 E” mérettel ébredő nő roppant elégedett volt az eredménnyel. Saját bevallása szerint egyenesen újjászületett. 

Amint túljutottam a műtét okozta fájdalmon, a hát- és nyakfájásom másnapra teljesen eltűnt

– újságolta el boldogan az anyuka.