Szomorú dolog az, ha valaki annyira nincs jóban saját magával, hogy milliókat költ arra, hogy teljesen máshogy nézzen ki, mint eredetileg. 2015-ben is előkerültek jó néhányan, akik büszkén mutatták meg, hogyan csináltattak magából teljesen más embert: volt, aki valamelyik idoljára akart hasonlítani, más meg egyszerűen annyira utálta a saját tükörképét, hogy konkrétan új külsőt csináltatott magának.

Ennél csak az a szomorúbb, hogy nem volt a közelükben senki, aki megállította volna ebben őket.

Úgy érezte, nem elég szép

Kezdjük a sort egy brit könyvelővel, aki annyira nem tetszett saját magának, hogy 10 millió forintot költött különböző beavatkozásokra, hogy végre elégedetten nézhessen a tükörbe. A 25 éves Maddison Hawk füleit már 6 éves korában plasztikázták, mert túlságosan elállóak voltak. Ezzel persze még nem lenne különösebben gond, de ami jóval később következett, azt egyáltalán nem értjük. A zsírleszívást és a sminktetoválást számtalan plasztikai műtét követte. És hogy megérte-e mindez a 10 milliós költséget? Döntse el ön!

A homokóra

A könyvelőnél jóval messzebre ment a svéd Pixee Fox (gyanítjuk, hogy ez nem az igazi neve), aki nagyon vékony derékra vágyott, ezért kivetette 6 (!) bordáját.

A műtétek 33 millió forintnyi fontba kerültek, és a végén valóban úgy nézett ki, mint egy igazi homokóra. Hogy megérte-e? Hát ki tudja.

Az elfuserált ikrek

Sajnos itt duplán szomorú a sztori: ez a szőke ikerpár, akik szerény véleményünk szerint műtéteik előtt úgy néztek ki, mint egy (kettő) a génlottón sokkal szerencsésebb Mischa Barton, szintén széjjelműtették magukat. 

Kristina és Karissa Shannon Playboy-nyusziként lettek híresek, de a villában folyton beszólogattak nekik, hogy olyan laposak, mintha fiúk lennének. Őszinte bánatunkra ezt ők elhitték, és mindketten kés alá feküdtek. Az öt műtét nem sikerült valami fényesen, ráadásul hiába egypetéjű ikrek, többé nem is igazán hasonlítottak egymásra. Megérte? Nyilván nem, ezért is jelentkeztek az Elfuserálva című műsorba, hogy újra összerakják az orrukat és a melleiket.

A 78 milliós Ken baba

Rodrigo Alves-nek nagyon érdekes elképzelései voltak a tökéletes testről, de megvolt benne a kőkemény elhatározás, úgyhogy egy budai családi ház árának megfelelő pénzt költött arra, hogy álmait elérje. Mi nagyon, szívből reméljük, hogy most boldog.

Aki Katie Price akart lenni

Van, akit nem lehet meggyőzni arról, hogy bármi történik, a terve nem fog sikerülni. Ilyen ember Nathan Thursfield, aki Katie Price tökéletes hasonmása szeretett volna lenni, bármi áron. A műtétekre úgy 8 millió forintot költött, az eredmény pedig ez lett. Igen, ez a műtétek utáni kép.

még több Barbie

Az ukrán Barbie már messze nem a legdurvább wannabe Barbie, egyre több kihívója akad. Idén tűnt fel az orosz Angelica Kenova, aki Valeria Lukjanovához hasonlóan azt állítja, az alakja természetes, nem esett át plasztikai beavatkozásokon. Na persze.

Szintén bekerült a hírekbe egy nő, aki Barbie akart lenni, de ő máris szomorú, mert kiderült, hogy mióta átműtette magát, 

nem veszik komolyan az emberek.
 
 
 

Végezetül itt egy igazi klinikai eset: Blondie Bennett története tényleg megrázó, akárhányszor hajlandó lenne kés alá feküdni, hogy igazi Barbie legyen belőle. A legszomorúbb az egészben az, hogy csak most jutottak el odáig az orvosok, hogy eltiltották egy újabb beavatkozástól. 

A legtragikusabb eset

A fél világ röhögött, amikor meglátta az első képeket Tobias Strebelről, aki borzasztóan szeretett volna hasonlítani Justin Bieberhez, de hiába végeztett magán újabb és újabb plasztikai műtéteket, az eredmény egyre bizarrabb lett. Strebel nyáron tűnt el, pár nappal később bukkantak a holttestére  egy motelszobában , ahol drogokat is találtak. 35 éves volt. Egy showműsorban megkérdezték tőle, mi tudná megállítani abban, hogy minden pénzét plasztikai beavatkozásokra költse.

Ha meghalnék

– felelte.