A Cracked magazin összeszedte a világban készült tudományos felméréseket, és készített egy összeállítást arról, milyen tippeket ad a tudomány a minél jobb szexhez. Például azt, hogy a D-vitamin nagyon kell a szexuális vágyhoz. 

21. A holland tudós, Gert Holstege (Groningen Egyetem) szerint a zokni viselése az ágyban szignifikánsan befolyással van az orgazmusra. Például a hideg, téli estéken jó, ha a lábakat melegen tartjuk, sőt, a nők agyában ez valamiért összefügg a biztonságérzéssel. 

20. A férfiak a mosolygós nőkhöz jobban vonzódnak, a nők azonban nem találják annyira vonzónak a boldog férfiakat – derült ki a  British Columbia Egyetem felméréséből. Az unatkozó bitchface azonban nagyon vonzza a nőket a férfiakban. 

19. A D-vitamin a legjobb természetes vágyserkentő, a napsütés növeli a tesztoszteron hormon szintjét a szervezetben, ami a libidóért felelős. 

18. Az ember orra a legjobb szexuális segédeszköz, készült egy felmérés arról, hogy ha valaki a nők lába között az orrát használja nyaláskor, fantasztikus örömet adhat a nőnek.

17. Az izzadság szexi, és beindítja a nőket. Erre azért nem vennénk mérget.

16. A pocakos pasik tovább bírják a szexet öt perccel, mint izmos hasú társaik. A válasz a hormonokban keresendő: a zsírosabb hasú férfiakban a tudósok szerint az ösztradiol nevű női szexhormon termelődik. Ezért bírják tovább a szexet. 

15. A tudomány szerint fordítva arányos az esküvői ceremóniára költött pénz a házasság tartósságával.

14. A borosta szexi és a borostás pasik vonzóbbak a szakállas vagy a csupaszarcú férfiaknál. 

13. A Kegel gyakorlatok a férfiaknak és a nőknek is hasznosak: mindkét nemnek vannak ugyanis medencetáji izmai, amiket meg lehet dolgoztatni a jó szexért. 

12. A barna hajú nők fizikailag vonzóbbak, mint a szőkék vagy vörösek. Ráadásul intelligensebbnek tartják a barna nőket. Azért ez nem biztos, hogy például Kim Kardashianre igaz lenne. 

11. Hogy milyen gyakran csókolózik egy pár, megmutatja azt is, mennyire elégedettek a kapcsolatukkal. A csók segíti az intimitást, és a stressz ellen is kiváló. 

10. Nem mindegy, milyen parfümöt használunk, egy felmérés szerint a nők 56%-a rosszul van attól, ha a pasijának olyan az illata, mint az apjuknak. 

9. Azoknak a pasiknak a teste, akik szeretik a fűszeres ételeket, több tesztoszteront termel. A férfiasság és a csípős ételek zabálása így függ össze. 

8. A pasik többsége bukik arra, ha a nő vörös ruhában van. Jobban, mint bármilyen más színre.

7. A farok kihúzása a szexben az esetek 96%-ában izgató.

6. A közös sportolás segíti a kapcsolatot, sportolás közben az egymáshoz közel álló felek egyszerre lélegeznek, egyszerre ver a szívük, mint szex közben. 

5. A Munster Egyetem szerint ha fáj az ember feje, inkább orgazmussal csillapítsa, mint gyógyszerrel. A migrénre a véráramlás és az erek összehúzódása jó hatással lehet. 

4. Ha új nőt akar valaki felszedni, szerezzen egy gyereket a kezébe, ugyanis a nők háromszor nagyobb eséllyel olvad el egy apa szerepben tetszelgő pasitól.

3. Azok a pasik, akiknek helyén van az önérzetük és van önbizalmuk, a tudosók szerint iszonyú jók az orális szexben.  

2. A sütőtökös pite és a levendula illatának megfelelő kombinációja fokozza a véráramlást a péniszben. Állítólag 40 %-kal. 

1. Ha felejthetetlen nyalásban részesítené bárki is a barátnőjét, akkor szopogasson közben egy mentás cukorkát. Az élmény valóban felejthetetlen lesz, a menta ugyanis erősen fokozza az izgatás mértékét.