A Dildo Generator nevű német oldalon, vagy a SexShop3D oldalon keresztül bárki megtervezheti a maga dildóját, amit a gyártócégek aztán 3D-ben kinyomtatnak, és házhoz szállítanak. Ez a szolgáltatás lehet a jövő a vibrátorok piacán, főleg ha a háztartásokat ellepik a saját 3D nyomtatók. Van azonban hátránya is ennek a műfajnak. 

A német Dildo Generator oldalon 155 eurós (49 102 Ft) áron kínálják a saját tervezésű dildókat, amikből széles kínálattal szolgálnak, ha valaki nem lenne elég kreatív. A dildo vastagságát, hosszát, alakját szinte milliméterenként lehet változtatni, kilencféle színből lehet választani. Az anyagát tekintve fa vagy szilikon dildo rendelhető, és akár a vibrálás is megoldható. A személyre szabott vibrátor és dildo ára ugyan eléggé borsos, de a technikát és a saját tervezést meg kell fizetni. A SexShop3D oldal szintén nyomtatott dildókat kínál, csak sokkal olcsóbban, az oldalon keresztül a már a tervezők által megtervezett dildókból lehet választani, mindössze 6 dollárért (1727 Ft). 

A 3D-ben nyomtatott dildóknak azonban akad több hátránya is: a Mashable cikke szerint a felületük nem elég sima az azonnal használatra (mikroszkóp alatt nézve), és megvan arra minden esély, hogy rövid időn belül szétfoszlanak. Az anyagában ugyanis sok a hiányosság, ami lehetőséget ad arra, hogy a baktériumok otthont találjanak maguknak. E felületi hibák miatt lehetetlen rendesen fertőtleníteni, ami gyulladásos megbetegedésekhez vezethet. 

A felületi és a beltartalmi hibákról egy videó is kikerült a netre, amin jó, látható, hogyan képes elfesleni a nyomtatott dildó anyaga. Maga az anyag nem mérgező a testre, mint ahogyan a ftalát (amivel a műanyagot lágyítják), a 3D nyomtatott dildók azonban egyelőre még arra várnak, hogy a hibákat kiküszöböljék a gyártók: a megfelelő csiszolással és kémiai tisztítással még foglalkozniuk kell.