És hetente születik újabb gyereke! Nem is csoda, hogy az 51 éves Simon Watsont egyenesen szuperapu néven emlegetik. A brit férfi spermadonorként érte el a figyelemreméltó eredményt, 16 év kitartó munkájával. Ha szeretné, hogy a gyermekei apja legyen, ön is vásárolhat tőle az interneten. A Mirror szerint egy adagnyi produktuma jelenleg 50 fontot, vagyis mintegy 21 ezer forintot kóstál.

A spermabiznisz egészen jövedelmező. A lutoni férfi eddig 40 ezer fontot, 16,7 millió forintot keresett a telelőtt műanyag edénykékkel. Egy darabig spermabankokba is járt, de most már csak online értékesíti a produktumát. Szolgáltatásait leginkább a Facebookon hirdeti.

Néhány nő azt mondja, hogy lehetne ingyen, de azt gondolom, hogy 50 font nem egy rossz ár a mágikus fioláért – fedezned kell a költségeidet.

 – ismertette üzletpolitikája lényegét. 

Simonnak három saját, tudatosan vállalt gyermeke van: egy 17 éves és egy 19 éves fia, illetve egy 10 éves lánya, akik hagyományos módon születtek, két exfeleségétől. A családja és a barátai tisztában vannak vele, hogy mivel foglalkozik, de nem ítélik el érte.

Azután lettem spermadonor, hogy tönkrement az első házasságom. Tudtam, hogy több gyereket akarok, ezért vágtam bele.

Simon most újra szingli. Három évig ugyan volt egy barátnője, de a nő nem volt annyira toleráns, mint exfelesége vagy a családja. Nem tudta elviselni, hogy párja a spermájából él, ezért szakított vele.

Néha egy kicsit aggodalmaskodom amiatt, hogy kihez kerül a spermám. Nem bánom, ha az illető iszik vagy dohányzik, de egy drogfüggőnek nem szívesen adnék.

Elmondása szerint eddig csak néhány embert utasított el, és őket is csak azért, mert egy kicsit ütődöttnek tűntek. Annak érdekében, hogy véletlenül se legyen semmi gikszer, igyekszik jó formában maradni, és rendszeresen jár orvosi vizsgálatokra. A spermájából született gyerekek pontos számával még Simon sincs tisztában. Csak abban biztos, hogy 800-nál többen lehetnek. Ténykedésének hála hetente átlagosan egy poronty születik, de van amikor még több. Már néhány ikerpárral is megajándékozta a világot.

Általában nem maradok kapcsolatban az emberekkel. Ha ők boldogok, én is az vagyok, és ahogy elvégeztem a munkám, a legtöbbjük egyszerűen felszívódik. Ennek ellenére, ha valaki meg akarna ismerni, részemről nincs akadálya. Ez a saját döntésük

– tette hozzá szuperapu, akinek egyelőre esze ágában sincs abbahagyni az ipart.