Az „emberek, kismacskák, kiskutyák, akik először csinálnak valamit" típusú videók sikere sajnos rendületlen. A Bria and Chrissy Youtube-videósok újabb kinccsel örvendeztették meg a világot a témában, a „leszbikusok, akik először fognak faszt"- videójuk után a meleg pasikkal forgattak videót. Bár kétségtelenül sokan ugranak a témára, bármennyire is melegbarát akar lenni a téma, pontosan azt a hatást érik el, ami ellen küzdenek: a címkézések és az emberi szexualitás sarkos megközelítése.

Az alábbi videóból ugyanis az égvilágon semmilyen következtetést nem szabad levonni, annál is inkább, mert elég sok meleg férfi van, akinek volt kapcsolata nővel, tehát látott, fogott, simogatott már női nemi szerveket – az emberi szexualitás nem fekete-fehér. Ezt már az ötvenes évektől fogva hangoztatják a szexológusok, Alfred Kinsey kutató, akit a világ legnagyobb szexológusaként tartanak számon, nulla és hat között mérte a szexuális identitást: 0 a teljesen heteroszexuális érték, a 6 pedig a teljesen homoszexuális (ide kattintva megnézheti a skálát).

Az alábbi videón feltehetően olyan meleg pasikat látni, akiknek semmilyen kapcsolatuk nem volt nőkkel, és még mielőtt véleményt mondana bárki is, érdemes azt is végiggondolni, mit szólna ahhoz egy heteroszexuális nő/férfi, akinek egy idegen heteroszexuális férfi/nő nemi szervét kellene megfogni a kamerák előtt.