horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

libby

A szex kortalan, itt egy jó bizonyíték

2016.01.21. 21:47

„Nagyon prűd voltam, mielőtt az iparba kerültem" – kezdi ezzel a történetét a 78 éves Libby, aki 60 éves korában kilépett a boldogtalan házasságából, hogy új életet kezdjen a pornóiparban. A ruháival és 20 fonttal távozott a válás után, a pénz nélkül maradt Libby pornószínésznőként kezdett dolgozni. A 78 éves pornónagyiról a Nowness tett közzé egy hihetetlenül ízléses és őszinte videót. 

"Azt éreztem, hogy túl kövér, túl öreg és túl csúnya vagyok, és nincs semmi vonzerőm" – mondja az alábbi videóban Libby. A 78 éves pornószínésznő miután forgatni kezdett, a fiatalabb férfiaktól érkezett emailekből merített erőt. A pornórajongók ugyanis imádják a filmjeit. A nagymama korú nő fantasztikusan érezte magát a leveleket, üzeneteket olvasva, és hosszú idő után úgy érezte, hogy végre van szexuális vonzereje. 

A családjából egyedül a lánya fogadta el az új életét, őszintén, szívből örült az anyja sikereinek.  A fia, az unokái és a testvérei már kevésbé rajonganak az új szakmáért. Pedig a 78 éves nő számára egy teljesen új világ nyílt ki a válása után, azt mondja, megtalálta a szabadságát, és ezzel együtt egy teljesen új nőnek érezte magát. 

A korom adta meg a szabadságot, ami magabiztossá tett. Nem álltam készen arra, hogy nyugdíjba vonuljak, és feladjam az életemet."

A videó szép képeit Bryan Loftusnak köszönheti a világ, a fekete-fehér képek kicsit sem közönségesek vagy undort keltők – bizonyítja, hogy nemcsak a tökéletes testű fiatalok a keresettek a pornóiparban. A 78 éves Libby filmjeit Grandma Libby néven lehet megtalálni a pornómegosztó oldalakon.