Legalábbis saját bevallásuk szerint, de erre azért nem vennénk mérget.

A Daily Mail beszámolója alapján jó néhány nő a „Hibrid Baba Közösség” zászlaja alatt tömörülnek össze, és határozottan állítják, hogy az ufók parádés teljesítményt nyújtanak az ágyban, a légyottjaikból pedig félig ember, félig idegen gyerekek születtek, akik már hatalmas űrhajókon laknak az apjukkal.

A közösség két oszlopos tagja, az arizonai Bridget Nielsen (nehogy összetévesszék Brigitte Nielsennel!) és a kaliforniai Alune Verse (a hangzását ki lehet csavarni úgy, hogy el universe-nek hangozzék...) elég termékenynek számít. Azt mondják, hogy ketten együtt már 13 gyereket hoztak össze földönkívüliekkel. Nielsennek például négy fia és hat lánya született, akik persze mind hibridek. Az aktusokra egyébként egy űrhajón került sor, és egészen kivételes élmények voltak:

„A legjobb szex volt egész életemben!”

A videojátéktervező Aluna Verse-nek szintén egy űrhajón volt része csillagközi szexben. Mint mondta, az űrlények álomszerű állapotban vitték fel a fedélzetre, az etyepetye viszont rendkívül élénken él az emlékezetében. Őt valami tanteremre emlékeztető helyiségben döngette meg egy zöld, hüllőre hasonlító lény, miközben több ember figyelte őket.

Tudom, hogy őrülten hangzik, az emberek azt kérdezik tőlem, hogy elgurult-e a gyógyszerem. De ez tényleg megtörténik

– állította a nő.

A csoport szerint az ufók leginkább ugyanabból a családból vagy génállományból választanak alanyokat, és a fiatal nőkre izgulnak. Olyanokra, akik tudat alatt azt szeretnék, hogy elvigyék őket. Úgy hiszik, hogy a kiszemelteket nemcsak kufircolással, hanem mesterséges úton is képesek teherbe ejteni. A megtermékenyített petesejteket pedig jellemzően az űrhajókon gyűjtik be, de néha a Földön is.

Bridget Nielsennek egy idevágó története is volt: egyszer látott egy ufót az égen, mire néhány perc múlva megfájdult a petefészke. Őrület, nem?

A nők szerint az idegenek nem csupán az élvezet miatt kamatyolnak a földiekkel. Ezzel ugyanis magasztos céljuk van: azért keresztezik magukat velünk, hogy a hibridekben mindkét fél előnyös tulajdonságai egyesüljenek.

Nem csak elviszik a gyermekeinket, egy hibrid fajt hoznak éltre, hogy jobbá tegyék az emberiséget. 

A közösséghez tartozó anyukák még soha nem találkoztak csemetéikkel, de ez nem tartotta vissza őket abban, hogy lerajzolják a külsejüket. Szerintük valahogy így nézhetnek ki:

Arról is beszéltek, hogy több ezer nőnek lehet hibrid gyereke a Földön, de egy csomóan nem tudnak róla. Lehet, hogy ön is közöttük van? Ennek most könnyen a végére járhat, mert elárulták, hogy milyen jelekre kell odafigyelni. Ha már volt

  • álterhessége
  • visszatérő álma orvosi rendelőkről vagy osztálytermekről
  • vagy nem tud visszaemlékezni dolgokra

akkor nem kizárt, hogy egy távoli galaxisban egy félig földönkívüli gyereke él. 

A két nő azt tervezi, hogy majd létrehoznak egy otthont, ahol az érintett anyukák egy nagy, boldog családként élhetnek együtt, kellőképpen biztonságos körülményeket teremtve ahhoz, hogy a hibrid gyerekek meglátogassák őket. 

Távol lesz a városoktól, valami olyan helyen, ahová a gyerekek is eljöhetnek, szabadon szaladgálhatnak, és kifejezhetik önmagukat.

A közösség tagjait viszonylag sokan nézik hülyének a hitük miatt. Nielsennek még a saját anyja sem hisz, képtelen összehozni egy normális párkapcsolatot, és jó eséllyel a szakmai karrierjét is sikerült derékba törnie.

Az emberek azt mondják, hogy őrültek vagyunk, pedig nem, ez tényleg megtörténik velünk

– bizonygatták.

Ön hisz nekik?