shutterstock 307947689

Hazugságok, amiket a nők mondanak a szexben

2016.02.02. 21:24 Módosítva: 2016.02.02. 21:35

A nő vajon bevallja, ha pornót néz? Hogy rendszeresen maszturbál? Elmondja, ha nem jött össze az orgazmus? - ezekben a témákban úgy tűnik, hazudnak a nők az ágyban. A Mirror Tracey Cox szexterapeutát idézi a témában, aki a felsoroltakkal kapcsolatos hazugságokról beszélt a lapnak. 

A szex ugyanolyan izgalmas, mint az elején

A szex minősége jobb, mint a kezdetekkor, azonban ha régebb óta van együtt a pár a vágy és a szenvedély kissé elhalványul. A szexterapeuta szerint ez az egyik hazugság, amit a nők mondanak a pasiknak.

Igen, drágám, volt orgazmusom veled egyszerre!

Ráadásul akkor, amikor neked is, egyszerre történt! Biztos előfordul, hogy a férfi és a nő egyszerre élveznek el, azonban a statisztikák szerint rengeteg nő nehezen vagy egyáltalán nem éri el a tetőpontot szex közben. Erről azonban jobb nem szólni a férfiaknak, ez tény, de ekkorát hazudni se okos.

Mindig van szex

A legnagyobb lódítás, ha azt hazudjuk másoknak, minden alkalommal van szex: a felmérések szerint a házaspárok nagy hányada kevesebb, mint egyszer fekszik le a párjával.

shutterstock 82789513

Persze, hogy nem beszélünk másnak a szexuális problémáinkról!

Aki ezt elhiszi, az inkább üljön le a Szex és New York elé, és nézze meg, mi mindent beszélnek meg egymással a barátnők. Nem áll távol az igazságtól a sorozat. Tracey Cox a cikkben egy friss amerikai kutatásra hivatkozik, amikor azt állítja, hogy ez a téma is egy tipikus hazugság: a házaspárok 63 %-a elmondja egy harmadik félnek, mi a baj.

Sosem színlelem az orgazmust

Ezt a mondatot, ha férfi mondja, szinte biztosra vehető, hogy igaz, azonban egy nő szájából kevésbé hihető. A szexterapeuta szerint ez a mondat egy nő szájából szinte biztosan hazugság.

Soha nem nézek pornót

A Pornhub statisztikái szerint a nők is előszeretettel néznek pornót, sőt, a Tumblr is tele van olyan pornóblogokkal, amiket nők írnak. A felmérések szerint a nők 55%-a nézhet pornót egyedül, a partnerükkel közösen nézve azonban ez a szám 96 %.

Soha nem maszturbálok

Az Indiana Egyetem 2010-es felmérése szerint a 25-29 éves nők 51,7 %-a rendszeresen maszturbál. Az önkielégítés korosztálytól független, rengeteg nőnél már kamaszkorban kialakulnak a maszturbálási szokások: például, hogy csak a csikló izgatásával tudnak elélvezni. Leginkább akkor nem szabad ezt a mondatot elhinni, ha még vibrátort is tart a nő otthon.