A legnagyobb pornóoldal a világon olyasmivel újított, amire senki nem számított: a pornót és a szerencsejátékot ötvözte, és a blackjack mellett vetkőző póker oldallal szórakoztatja a világot. Pornósokkal.

A Pornhubcasino.com oldalt február 1-jén nyitotta meg a Pornhub, az online szerencsejáték oldal feltehetően eléggé népszerű lesz: félmeztelen pornószínésznőket lehet bámulni közben. A krupiék mind nők, és mindannyian megmutatják a bájaikat, például Monique Alexander és Dani Daniels.

„Két lehetőség van: a publikus asztalok és a barátok asztalai. A publikus asztalainkat az összes játékos láthatja és bárki játszat. A barátok asztalait csak azok láthatják, akik rajta vannak a barátok listán. Webkamerákat használunk, így bárki láthatja a másikat és beszélhetnek is egymással, mint egy valódi környezetben. Szóval igen, a játékosok láthatók" – mondta a Huffingtonpostnak a Pornhub alelnöke, Corey Price. Az alelnök azt is elmondta, hogy a Pornhub folyamatosan keresi a lehetőségeket más iparágakban, globális közösség építése a cél, a márka ismertségének bővítése. Az oldal blackjacket, roulette-et, és vetkőző pókert kínál a játékosoknak.

A kérdés az, hogyan lehet egy online pókeroldalból működő pornóoldal? És mindez legálisan? Állítólag nincs semmi illegális az online szerencsejáték oldal és a pornóoldal ötvözésében, a szabályoknak megfelel, bár a megkérdezett ügyvéd szerint számítanak a szabályozó hatóságok ellenőrzésére. Azt, hogy mi vár a játékosokra, akik igyekeznek arra koncentrálni, hogy nyerjenek a szerencsejátékban, az alábbi videó szemlélteti. 

A Pornhub az egyik legismertebb márkanév az internetpiacon, a felhasználók többsége a statisztikák szerint 18 és 24 év közötti, sokan az életkoruk miatt nem tudnak majd játszani: a szabályok szerint 21 év felettiek szórakozhatnak a vetkőző póker oldalon. A cég átláthatóságra törekszik az online szerencsejáték oldalukon, így várhatóan szigorúan igyekeznek majd betartatni a szabályokat.