Ha ránéznek erre a képre, talán azt mondanák, nincsen rajta semmi különös. Tévednének.

A képen szereplő személy Andreas Wahl. A különösen jóvágású norvég fizikus, aki a norvég köztévének készít látványos videókat, egyre népszerűbb, talán nem meglepő módon. (Nem tudjuk, miért álcázta magát pénztárosnak.) A videóit rengetegen nézik, és a közösségi oldalain is egyre többen követik.

Általában életveszélyes helyzeteket mutat be, amelyeket nem meglepő módon a fizikában való jártassága miatt úszhat meg. És tudását folyamatosan mélyíti.

Na jó, beszéljünk most már a kísérleteiről! Mély fájdalmunkra nem mindegyik tekinthető meg Norvégián kívülről, de szerencsére az alábbi kettő igen. A norvég Local szerint nagyon felkapták őket az utóbbi napokban, úgyhogy reménykedhetünk, hogy még találkozunk Wahl úr munkásságával.

Itt megússza a víz alatti lelövetést, mert a golyó a vízben máshogy mozog, mint a levegőben.

Itt pedig nem zúzza össze magát, miután tizennégy méteres magasságból lezuhan, hiszen a kötél végére erősített súly mozgásba lendül, és a rá eső kötélvéget rögzíti.

Nem csodálnánk, ha ezek után ön is kíváncsi lenne rá. Tessék, az Instagramját itt találja, a Twitterét pedig itt

Remélhetőleg, a megnövekedett nemzetközi igények hatására, egyre több külföldről is elérhető videója lesz. Egyszerűen muszáj tudnunk, mi történik például itt.