Elkezdődött a Walking Dead hatodik évadának folytatása február 15-én, a 9. rész olyan méretű vérengzést és ijesztő jeleneteket tartalmazott, hogy a sorozatfüggők is pisloghattak a tévé előtt. A montanai Great Fallsban is nézték az évad második felének nyitóepizódját, a helyi rendőrségnek lett is egy jó sztorija ezzel kapcsolatban. 

A Great Falls-i rendőrséget ugyanis valaki felhívta azzal, hogy a szomszédságban sikoltozásokat hallani, lövésekkel együtt. A járőrök kimentek a helyszínre – a hívás 07:28 perckor érkezett –, a szomszédok a ház megtalálásában lelkesen segítettek a rendőröknek. A zsaruk körülvették a házat, majd észrevették, hogy a zaj honnan jön: tucatnyi zombit öltek le éppen a tévében, ami közel volt az ablakokhoz. 

Állítólag amikor a rendőrök megérkeztek a házhoz, és benéztek az ablakon, látták a villanó fényeket és hallották a hangos beszédet, amik megegyeztek azzal, amiről a hívás szólt. A házban két felnőtt és több gyerek bámulta a tévét, teljes nyugalomban – már amennyire nyugalomban lehet ülni a zombisorozatot nézve. 

A hírt a Great Falls Tribune tette közzé, úgy tudni, hogy az esetből nem lett ügy, senki nem állított elő senkit, és senkit nem vádoltak meg semmivel. A szomszédok remélhetőleg megtanulták a leckét. Arról sajnos nem készült feljegyzés, hogy mit szólt a család a rendőrökhöz az ajtóban.