Felicia Djamirze több ausztráliai szépségversenyt is megnyert, de egy rendőrségi akció miatt elveszítheti a látását a jobb szemére és súlyos égéséi sérüléseket szenvedett. A 28 éves nő barátját, Dean O'Donnellt a múlt héten drogbirtoklás miatt fogták el a rendőrök a queenslandi otthonában – írja a Daily Mail

A pár éppen aludt, mikor a hatóságok egy villanógránátot dobtak be a hálószobába. 
Közzétette: Dean O'donnell – 2014. december 14.

A gránát Djamirze arcánál robbant fel, így súlyosabb sérüléseket szenvedett. A villanógránát átmeneti vakságot és süketséget okoz, de mivel a nő közvetlen közelében élesedett, a volt szépségkirálynő harmadfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán, illetve a kezén. (Egyébként 2013-ban lett Miss International Australia. Két évvel korábban, 2011-ben pedig a Miss Tourism Queen Australia címet nyerte el.)

Az askmen.com információ szerint továbbra is fennáll a veszély, hogy Felicia Djamirze megvakul a jobb szemére. Az ügyvédje szerint ráadásul a villanógránátos rajtaütést semmi sem indokolta. Emellett azt is érthetetlennek tartják, hogy a rendőrök nem hagyták megnéznie a sérüléseit, viszont negyven percig nem értek a helyszínre a mentők.. 

Djamirze már egy GoFundMe profilt is létrehozott, az interneten gyűjtsön pénzt a rehabilitációjára - egyelőre nem tudni, mennyire maradnak hegek a testén a gyógyulása után. 

Barátját, Dean O'Donellt, aki valószínűleg egy helyi motorosklubbal bűnöz, két kiló metamfetamin miatt vették őrizetbe, a rajtaütés óta illegális fegyverbirtoklással is vádolják. Elsősorban drogkereskedelemért állhat a bíróság elé, helyzetén aligha javít, hogy az akció után 600 ezer dollár, vagyis több mint 167 millió forint értékben foglalták le a férfi ingóságait és járművét.