Nemrég az internet nagyon megszeretett egy twitteres fotót. Egy tinilány posztolta, azzal a megjegyzéssel, hogy a képen az ikertestvérével és az édesanyjával látható. Csakhogy nem közölte, melyikük melyik, és a fotót elnézve egyáltalán nem egyértelmű.

A fotót annyira felkapták, hogy azóta a szereplői több interjút adtak, ha nagyon érdekli, ezen az Instagramon követheti a kalandjaikat. Itt pedig mozgóképen tekintheti meg őket.

Na és most jön a csavar: a hírből mindenki azt hozta ki, amit csak tudott - így esett, hogy az angol ITV reggeli műsorába meghívtak egy anyát és egy lányát, akik anyuka szerint ugyanúgy néznek ki, vagyis nem lehet megállapítani, hogy testvérek, vagy anya-lánya kapcsolat van köztük. A valóság ezzel szemben:

A dolog akkor vált igazán kellemetlenné, amikor az ITV kitette a Twitterére a Fantasztikus Hasonlóságot, a kommentelők pedig közölték, hogy sajnos anyuka nem látja jól a helyzetet, de a csatorna sem.

Egyébként ha már meglepően fiatalos anyákról beszélünk, okvetlenül idekívánkozik Kulcsár Edina exszépségkirálynő és fotós édesanyja, akiket viszonylag könnyű testvéreknek nézni - de még ők sem házalnak azzal, hogy ikrek lennének.