A dolog szépséghibája, hogy mindezt egy tévéműsor kedvéért tette, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy milyen tapasztalatokat szerzett.

Ő itt Adonis Hill, 35 éves, személyi edző. Nem volt mindig ilyen hegyomlás alkata, 6 éve sikerült ledobnia magáról 45 kg felesleget és kemény izmokat növesztenie. 27 évesen csődbe ment valami üzlete, depressziós lett, befordult és evésbe fojtotta bánatát. Szerencsére egy barátja kiimádkozta a lakásból, hosszabb sétákat tettek, aztán futni kezdtek és lassan, de biztosan életmódot váltott.

Hill egy napja:

  • 4:45-kor kel, bedob egy kávét és három egész tojást, két tojásfehérjét és egy kis zabkását.
  • 5:30-kor találkozik első kliensével és megkezdik az edzést.
  • Ebédre csirkét vagy halat tol némi barna rizs, vagy zöldség körettel.
  • Este 10-ig még körbeedzősködi egész New Yorkot, közben protein turmixot nyom, amit a nap végén egy húsban és zöldségben gazdag vacsival fojt le.

5-6 napot edz a héten, súlyokat emel, stb. Szóval keményen nyomja, mint egy testépítő. 2014-ben, amikor már 5 éve lefogyott, magára szedett 31 kg-ot a Fit to Fat to Fit műsor kedvéért.

Itt az edzők direkt meghíznak, hogy kliensükkel együtt adhassák le a felesleget.

Hill teljesen abbahagyta a gyúrást, és a rendszeres és tudatos táplálkozást is a brutális, napi 6-7000 kalóriabevitelre cserélte. Úgy képzeljük el, mintha reggelire cukrozott szívrohamot, estére meg mekit zabált volna. 22 kg plusz után kicsit megállt a hízásban, így elkezdett cukros üdítőket is magába erőltetni. Így sikerült elérnie 3 hónap alatt, hogy 31 kg-ot nőjön.

Kliensével megkezdhették az edzést. Hill ekkor jött rá (megint), hogy milyen nehéz is ez. Napi 1 óra súlyzózás és még 1 óra kardió sem hozott látványos eredményeket. A legnehezebb az volt, hogy le kellett szoktatnia magát az egészségtelen kajákról, amire olyan könnyen rácsúszott a 3 hónapban, amikor hízókúrára fogta magát. Azt találta ki, hogy magas zsír- és proteintartalmú kajákra vált, ezzel kényszerítve testét még több zsír elégetésére.

4 hónap alatt ő is és kliense is elérte a kitűzött célt: fejenként több mint 25 kg feleslegtől szabadultak meg. Hillnek most az a missziója, hogy elsétál New Yorktól Kaliforniáig.

Via: Buzzfeed