Ellie Parker és barátnője, Lucy az Indiana állambeli Lafayette egyik éttermében, egészen pontosan az Asahi Japanese Steakhouse-ban ünnepelték együtt a Valentin napot. Vagyis ünnepelték volna, de nem sikerült, mert a hely, és legfőképp az étterem tulajdonosa nem szereti a leszbikusokat, írja a Jezebel.

Az egy dolog, hogy az asztalnál helyet foglaló lányoktól rögtön azt tudakolták, hogy mégis hol vannak a férfiak mellőlük, ám amikor a két lány a „semmi közötök" helyett elmondta, hogy ők egymással élnek párkapcsolatban, a helyzet fokozódott.

A séf közölte velük, hogy micsoda kár értük, hogy nincs pasijuk, sőt, fel is ajánlotta, hogy felforrósítja a hangulatot az otthonukban.

Hogy mi volt a pár reakciója? Hát ez:

A számlán két dolog feltűnő: egyrészt, hogy egy cent borravalót sem adtak, másrészt az üzenet, ami ezt meg is magyarázza: 

Valentin napon ne mondd leszbikusoknak, hogy férfi kell nekik

A dolog persze itt nem állt meg, Parker ugyanis Facebook oldalára is kitette a sztorit, amit már több mint hétezren megosztottak. Az étterem tulajdonosa gyorsan fel is ajánlotta, hogy visszaadja a vacsora árát, ha a lány leveszi a posztot. Too late, man.