8 mérföldet, vagyis 12 kilométert utazott egy macska (egészen pontosan egy Gnocchi nevű macska) egy autó lökhárítójába szorulva San Diegoban. Az autósnak emberek integettek, hogy álljon meg, mert látták, hogy a macska kapálózik. A karomnyomokból ítélve nagyon küzdött, hogy kijusson, pedig feltételezhetően ő mászott oda be oda, csak beszorult, a sofőr pedig nem vette észre. Mivel chip is volt benne, ezért hamar megtalálták a gazdáját, így már otthon piheni ki a fáradalmait. 

Jól van, otthon van és úgy viselkedik, mintha semmi sem történt volna. Szeretnék biztosítani mindenkit, hogy jól tartjuk és nagyon szeretjük és örülünk, hogy jól van. A neve egyébként Gnocchi.

- írta a macska gazdája. Megszólalt azonban az a nő is, aki autóztatta Gnocchit. Úgy tűnik őt jobban megviselték a történtek, mint az állatot. 

Nagyon sajnálom. Nem tudtam, hogy ott van mikor a gyerekemet vittem a kórházba. Boldog vagyok, hogy túlélte és köszönöm az embereknek, akik segítettek összetörni a lökhárítóm egy darabját, hogy ki tudjuk szabadítani. Egész nap sírtam. Imádom a macskákat, nekem is van egy. Nagyon sajnálom, hogy ez történt. 

A Facebook kommentekből kiderül, hogy az eset nem egyedi. Egy nő például arról írt, hogy ugyanez megtörtént az iguánájával is, csak az 8 órát töltött beszorulva. Vagyis ha legközelebb autóba ül, győződjön meg, hogy se macska, se iguána nem szorult a lökhárítóba vagy a motorba.