Emma Watson nemrég azt nyilatkozta, hogy amióta a barátjától hallott az OMGYES oldalról, azóta sokkal többet tud a szexről. Az oldalt szexedukációs céllal alkották, a videók arról szólnak, hogyan tanultak meg önkielégíteni a videón látott nők, milyen mozdulatok, milyen pozíció a legkényelmesebb számukra.

A videókon – bár nevezhetők pornónak is: meztelen nők maszturbálnak, a kamera a lényeget veszi –, mégsem azok. A videók személyes vallomások, hétköznapi, hús-vér nőktől, akik kicsit sem játsszák meg magukat a kamera kedvéért. Az OMGYES kifejezetten a nőket, férfiakat és párokat segítő weboldal, az alkotók egy kutatásra alapozták a szexuális felvilágosítást, összesen 2000, 18 és 95 év közötti nőt kérdeztek meg a női orgazmusról.

Az oldal nem applikációnak, hanem weboldalnak indult, de a kereslet miatt 2016 elején piacra dobták az appot is. Az OMGYES egy interaktív tanulási eszköz a szexuális technikákról, nagyjából azzal a metódussal működik, ahogyan a how-to gitártanulós videók a Youtube-on. Csak ez a női szexualitásról szól. Az app 12 különböző típusú stimulációt mutat meg, amiket a nők általában a saját orgazmusuk eléréséhez használnak – ide kattintva megnézheti, milyen egy videó.

Minden technikához van egy játék is, az érintőképernyő érintésén keresztül meg lehet tanulni a látott technikát. A helytelen mozgást az app jelzi, ezzel a simogatós játékkal lehet megtanulni a 12 technikát. 

A tudást pénzért kínálják, egyszeri díjként 27 angol fontot, azaz  úgy 11 ezer forintot kell fizetni, amiért meztelen nőket lehet látni maszturbálás közben. A videókon részletesen elmondják a nők, milyen technikával élvezik a saját testüket.