Őrület, de még mindig van olyan család, akik azzal igyekeznek a hírekbe kerülni, hogy a családtagok több generációja tűnik ugyanannak a generációnak. Annak ellenére, hogy a korábbi kísérletek látványosan sikertelenül végződtek - így például ez az anyuka is kénytelen volt szembenézni a ténnyel, hogy nem tűnik kamaszlánynak.

Most a Sun is előrántott egy családot, Slade-éket. Gwen, a nagymama 65 éves, lánya, Jemima 44, unokája, Lily 16. Elmondásuk szerint rendszeresen járnak együtt bulizni, és kinek áll jobban-estéket tartanak - vagyis ugyanolyan ruhát viselnek. 

A történettel kapcsolatban a lap elkövette azt a hibát, hogy a Twitterükre is kitették a nagy felfedezést, ott pedig alaposan megkapták a magukét. A Buzzfeed közölt egy kellemetlen válogatást a reakció-tweetekből, mi a legjobbat emeljük ki, amely így jellemzi a három generáció hasonlatosságát:

egy vak ember lóhátról nem tévesztené össze őket.

Mások arra a nyilvánvaló tényre hívták fel a figyelmet, hogy ez a fehér embereknél egyszerűen nem működik: a fekete családnak, akik miatt ez a hóbort elkezdődött, a rájuk jellemző adottságok miatt sikerül ugyanúgy kinézniük.

Ezt már tényleg csak mi tesszük hozzá, de itt az ideje tisztázni valamit:

az a normális dolog, ha egy kamaszlány kamaszlánynak néz ki, egy felnőtt nő, felnőtt nőnek, egy nagymama pedig nagymamának. Vannak szerencsés emberek, akik a koruknál jóval fiatalabbnak tűnnek, de ez nem elvárás, pláne nem mindennapos dolog.

De azért persze megkérdezzük a véleményüket.

Önök szerint tényleg nehéz eldönteni, ki kicsoda ebben a családban?