horoszkóp

Zölden izzó szemű halszörny hozta a frászt egy kanadai halászra

2016.03.09. 13:39

A halásznak eléggé elkerekedett a szeme a kanadai Új-Skócia partjainál a hálójába akadó fura teremtmény láttán. A Sun szerint a halszörnynek zölden izzó szeme, tüskés háta, kardszerű orra és szárnyakra emlékeztető uszonyai voltak. A férfi nagyon szerette volna megtudni, hogy mi a franc lehet, ezért azt tette, amit ilyenkor szokás: az internet népéhez fordult segítségért.

Az internet népe szerencsére ezúttal sem okozott csalódást. A kommentelők a Redditen szakértették meg a kérdést, és igazán ütős elméletekkel álltak elő a lényről, amit egyebek mellett a következőkkel azonosítottak:

  • egy földönkívüli faj képviselőjével
  • egy mutáns ördöghallal
  • egy madár és egy tintahal szerelmének gyümölcsével

Voltak, akik egyenesen azt javasolták a halásznak, hogy falja fel a halszörnyet, aztán számoljon be tapasztalatairól, hátha sikerül megszereznie a titkos erejét, vagy ilyesmi. Nekik azonban csalódniuk kellett, a férfi ugyanis visszadobta az uszonyost a vízbe.

A Redditen azért néhány kevésbé elszállt felvetés is született. Az egyik szerint a hal nem egy másik bolygóról, hanem az óceán mélyéről jött, és valójában egy hosszú orrú kiméra volt.

halszorny2
Fotó: fishbase.org

Sajnos, annak alapján, amiket olvastam, egy mélytengeri hal volt, és valószínűleg nem élte túl az utat a fenékig. Nyugodj békében, halacska!

– számolt be a szomorú végkifejletről a halász.