A barcelonai Erika Lust posztolta a weboldalára, milyen forgatókönyvön dolgozik épp. A pornófilmekben klasszikusnak számító pizzafutáros jelenetet tette közzé: ennek mindenféle verziója megmozgatja a szexipart. A pizza sztori annyira népszerű, hogy a Pornhubon van olyan videó, amit több mint 7 millióan néztek meg.

Az összes forgatókönyv a témában pontosan olyan lehet, mint amilyen ez: egy férfi, Jack várja a pizzafutár csajt, akivel viszonylag rövid idő alatt máris kutyapózban dugnak. Csak mert valami baj van a pizzával. A pornórendezőnő a saját megjegyzéseit is hozzáírta a sablonhoz, amiből kiderül, hogy a forgatókönyvvel az a baja, hogy túlságosan macsós és sablonos. 

A forgatókönyv

Jack otthon van. Semmi tennivalója nincs. És akkor belép a pizzafutár csaj a jelenetbe. Elkezdődik a beszélgetés:

-Hi, itt a pizzád.

- Félig pepperonis, félig csirkés-kukoricás, ugye?

- És a kóla

- Ez a pizza hideg. Ez így túl drága.

- Bocsánat. Megnézem, mit tudok tenni.

Szopás >Kutyapóz >Szopás >Élvezés

Szex vége.

- Legközelebb gondoskodj arról, hogy melegen tartsd.

- Melegen és nedvesen.

Ennél egyszerűbben nem is lehetne leírni, mi történik egy ilyen pornójelenetben. Erika Lust azért tette közzé a forgatókönyvet, hogy megmutassa, a pizzafutár-központú történetet is lehet kreatívabban kezelni. Át lehet ültetni más helyszínre, másféle dugásra, a gagyi részeket pedig el kell felejteni.

Egy kávészünet alatt átírták az embereivel az egészet, aminek az lett a vége, hogy egy nők történelmével foglalkozó múzeumban zajlik a dugás, pizza nincs. A férfi a múzeumi dolgozó, a pizzafutár csaj egy múzeumi látogató, szopás helyett a férfi kinyalja a nőt, miközben a nő felolvas, vagy nagyon okos dolgokról beszél, például Jeanne D'Arcról. A pizzafutáros jelenet így már teljesen más lett, természetesen szó sincs arról, hogy bármelyik jobb lenne a másiknál, egyszerűen csak így gondolkodik egy pornórendezőnő.