De most jól lebuktak a kis genyók! Az idegeneket UFO-vadászok leplezték le, akik egy NASA fotón szúrtak ki egy fénylő csíkot, és úgy vélték, az egy ajtó körvonala, amit évmilliókkal ezelőtt földönkívüliek építettek, hogy űrhajóikkal beléphessenek a Napban lévő óriási világukba – írta a Daily Mail.

A TheWatcher252 nevű YouTube-os szerint a SOHO műhold által rögzített képen az látható, hogy egy hatalmas, furcsa alakú anomália, vagyis egy űrhajó halad el a Nap előtt. Scott C. Waring, az UFO Sightings Daily alapítója ennél is meredekebb kijelentéseket tett. Szerinte egy hatalmas ajtó nyílt meg a Napon, de csak egy kicsit. Pont annyira, hogy egy anyahajó átférjen rajta. A fotón fellelhető fehér fény pedig bizonyára az ajtó másik oldalán lévő világból szűrődött át.

Gondolj csak bele ebbe az észvesztő ténybe. Ha a Nap üreges, akkor mivel 1,3 milliószor nagyobb a térfogata, mint a Földnek, hatalmas lakótér van benne. Hány millió éve létezhet egy idegen faj, hogy képes volt egy mesterséges Napot létrehozni? Megtörténhetett, és bizonyára meg is történt

– fejtette ki álláspontját a szakértő.

Egyes vélemények szerint az esemény alátámaszthatja azt a teóriát, miszerint a Nap ki fog hűlni és összezsugorodik, mert a belseje üreges.

A kérdés egyébként eléggé megosztja a máskor egy húron pendülő UFO-vadászokat is. A harmadik tábor úgy vélte, hogy a képen nem egy űrhajó vagy egy titkos ajtó, hanem egy milliárdnyi napelemből álló idegen megastruktúra van, amelynek segítségével az űrlények az univerzumon keresztül gyűjtenek energiát a Napból.

Ön szerint mi látható a képen?