Ezek után minden patkányos hírt érdemes kellő távolságtartással kezelni, mert az ugye kiderült, hogy a londoni óriáspatkány sanszos, hogy csak a jó szögben lőtt fotónak köszönhetően nőtt meg olyan hatalmasra. 

OK

De legalább a patkányszelfi megmaradhatott volna a rágcsálóhívőknek. De nem. Hinni akarok, de nem megy. Mert ez is akkora egy büdös nagy hoax, egy kacsa, egy humbig, egy direkt kitalált netes akció, hogy csak na, amit

egy okostelefon feloldására, majd a fényképezőgép app elindítására, aztán az előlapi kamera bekapcsolására és fotó készítésére idomított patkány hajtott végre.

Na, nem egyedül ám. Zardulu művésznő és varázslónő fizetett 200 dollárt az egész netet bejáró videón látható férfinak, Eric Yearwoodnak, hogy legyen a segítségére az akcióban. Zardulu beavatta a részletekbe, hogy majd rámászik egy patkány, aki csinál magáról egy fotót, és ezzel meg is volnának. Yearwoodnak még azzal is hencegett Zardalu, hogy több netes vírusvideó is az ő nevéhez fűződik.

De amikor a The Daily Dot megkereste, hogy interjút készítenének vele, akkor már visszakozott, és a twitteres csevegésen is csak szerénykedett ezzel a dicső tettel, hogy hát Banksy se fedi fel magát a rajongői előtt, szóval ő meg nem fogja a műveiről lerántani a leplet. Naugye.

Via: The Daily Dot