Riasztó hangfelvétel készült egy szellemkutyáról

2016.03.23. 14:42

A Paradox Paranormal csapata a walesi Pontblyddyn közelében lévő 17. századi, Jakab korabeli műemléki épületben rögzítette a nyugtalanító hangfelvételt, amelyen állítólag egy szellemkutya ugatása hallható – számolt be a Sun.

A szellemvadászok egy szeánsz kedvéért keresték fel a Plas Teg nevű házat, mivel a szóbeszédek szerint ott kísértetek tanyáznak. A 10 fős csapat egy szellemtábla segítségével próbáltak előcsalogatni a túlvilági lelkeket, de nem ment valami jól a dolog. Bár nagyon igyekeztek, a fránya szellemek csak nem akartak előbújni. A fordulópont azután jött el, hogy bekacsolták a diktafont. Nagyjából 10 perc múlva csiripelésre emlékeztető hangokat hallottak, majd hangos kutyaugatásra lettek figyelmesek. Ebben pedig az volt a furcsa, hogy az épületben egy árva kutya sem volt. Sőt, mellette sem!

Elég szokatlan, hogy valamit ennyire tisztán tudjunk rögzíteni, ez igazán bámulatos

– örvendezett Paul Rowland.

430939 271abb00
Fotó: geograph.org.uk

A férfi úgy vélte, azért tudták felvenni a szellemkutya hangját, mert a hangfelvevő egyfajta hidat képzett a mi világunk és a szellemvilág között. Azt viszont még neki sem sikerült megfejtenie, hogy az eb miért kezdett ugatni. Talán egy szellemmacska volt a ludas? Ezt már soha nem tudjuk meg!