18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 199618823

Amire a pasik gondolnak matyizás közben

2016.03.24. 22:04

Ha valaha kiderülne, ki mire gondol maszturbálás közben, valószínűleg sokakban hamar összeomlana egy világ, pláne, ha a partneréről derülne ki, hogy például fantáziált már arról, hogy idegeneket tapiz a metrón. A listát a Men's Health szedte össze.

Maszturbálás közben fejben bárkivel, bárhogyan lehet szexelni, bármilyen mocskos, undorító módon, hiszen biztosan nem fog kiderülni. Kivéve, ha a kifejezetten ezt kutató szexológusoknak vallja meg az ember. A Journal of Sexual Medicine szaklapban 2014-ben publikálták a kutatást, miről ábrándoznak a férfiak maszturbálás közben. A kanadai egyetem felmérésének eredménye szerint:

  • – 64%-uk ismerősről fantáziálgat,
  • – a férfiak 10%-a transzvesztita ábrándokra nyúl magához, és arról fantáziálnak, hogy női ruhába öltöznek,
  •  a férfiak 48%-a fantáziált már arról, hogy teljesen idegenekhez ér a metrón vagy más nyilvános helyen,
  • – 10% fantáziált már arról, hogy lepisilik,
  •  9%-uk arról is, hogy ők pisilnek le valaki mást,
  •  a férfiak 16%-a arról fantáziált, hogy végignézi, ahogy két férfi szeretkezik, annak ellenére, hogy a felmérésben résztvevők 12%-a vallotta magát homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak, 
  •  30%-uk arról is fantáziált már, hogy kényszerítette őket valaki a szexre,
  •  52% kifejezetten kis mellű nőkről is fantáziált,
  •  28%-uk pedig egy kifejezetten nem szexuális célú tárgyra is gondolt úgy.

A listát nézve mindez természetesen nem jelenti azt, hogy azok például, akik női ruhákra izgulnak, valóban magassarkúban fognak mászkálni az utcán. Az internetes felmérésben 1516-an vettek részt, 716 fő férfi és 799 fő nő. Összességében véve a kutatók arra voltak kíváncsiak, mennyire szokatlan vagy szokványos az emberi fantázia, ha a szexről van szó.

shutterstock 362190665

A fantáziának és a valóságban megélt szexualitásnak nem sok köze van egymáshoz, és nem is kell, hogy minden megvalósuljon, amiről fantáziálgatunk. Általánosítani sem szabad, értelemszerűen nem minden férfi gondol ennyire szélsőséges szexuális cselekvésekre, mint ami a kutatásból kiderült. A nők és a férfiak szexuális fantáziája kevés ponton találkozik, mindkét nemnél előkelő helyen szerepel az alárendelt-domináns fantázia.