Mi ez a műsor?

Egy puccos esküvői ruhaszalonba egymás után mennek be a menyasszonyok, hogy ruhát találjanak maguknak az esküvőjükre. Nagyon határozatlanok, a családtagjaik pedig gonoszak, úgyhogy sok a sírás, aztán a végén minden jóra fordul, és a történet csúcspontján igent mond a ruhára, amin mindenki sír.

Talán ismerik a TLC csatornán futó, Mondj igent a ruhára című sorozatot (eredetiben: Say Yes To The Dress), de ha nem, jobb oldalon látható, keretes írásunkban összefoglaljuk a lényeget.

Na, ennek a tévéműsornak az egyik szereplője most a TMZ szerint nagyon ádáz üzemmódba váltott: az Alexandra Godino nevű nő azt mondja, a sorozat helyszínéül szolgáló Kleinfeld szalonban kérte fel a stáb, hogy szerepeljen, mert kiesett egy nő a forgatásból. Azt mondta, oké, de csak akkor, ha az esküvője előtt nem kerül adásba az epizód, amelyben szerepel, mert nem szeretné, ha a vőlegénye a menyegző előtt látná, miben halad az oltárhoz. Ebbe szóban beleegyeztek, most azonban Ali kiborult, mert

benne lesz a tévében, pedig még nem házasodtak össze!!!

Elmondása szerint könyörgött a producereknek, hogy ne már, várják meg a lagzit, de ők nem hajlandók. Úgyhogy most bírósághoz fordult, remélve, hogy megakadályozhatja az epizód adásba kerülését.

A tévé kikapcsolása ezek szerint nem opció.